Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de uc ay once aldirmisin yuzumde ki benler.i simdi yakindan bakinca farkediliyor. Kizariklik falan kalamdi cok az iz var. Uc ben bir yag bezesi aldirdim.
Ben de uc ay once aldirmisin yuzumde ki benler.i simdi yakindan bakinca farkediliyor. Kizariklik falan kalamdi cok az iz var. Uc ben bir yag bezesi aldirdim.
leke gibi degillerdi. et beni gibi de degillerdi. ele gelen, siyah, buyuklerdi. internetten baktim soyle bir resim buldum. resimde ki gibiydi. bunun gibi uc taneydi birde yag bezesiydi. hatta birinden 5 tane kil cikiyordu
leke gibi degillerdi. et beni gibi de degillerdi. ele gelen, siyah, buyuklerdi. internetten baktim soyle bir resim buldum. resimde ki gibiydi. bunun gibi uc taneydi birde yag bezesiydi. hatta birinden 5 tane kil cikiyordu
Anladim canim tsk ederim cevap verdigin icin. Bende yüzümden benlerimi aldirmak istiyorum ama leke seklinde oldugu icin dahada korkuyorum cukurluk olusur diye
Acaba leke seklinde benlerini aldirip memnun olanlar varmi?
benim doktorum lazer olmaz dedi kaç kişiyle görüştüm hepsi ameliyat dedi bende ameliyatla aldırdım bilmem nasıl olacak suan kızarık kızarık ve krem kullanıyorum krem adını yazarsam olmaz sanırım ben görüntüsünden iyi yine de kızarık hali
aynen canım ben yaza yakın aldırdım ve nerdeyse güneş kremi bile kullanmadım nasıl bir üşengeçsem ama ona rağman çok az izi kaldı o da yaşım ilerledikçe geçer diye tahmin ediyorum memnunum
aynen canım ben yaza yakın aldırdım ve nerdeyse güneş kremi bile kullanmadım nasıl bir üşengeçsem ama ona rağman çok az izi kaldı o da yaşım ilerledikçe geçer diye tahmin ediyorum memnunum
CANIM BENDE MEMNUNUM ÇOK MUTLUYUM İYİ Kİ ALDIRDIM DİYORUM İNAN ÇOK AZ İZ KALDI ONUDA FONDÖTENLE KAPATIYORUM BENİM ARKADAŞIMIN BİRİDE LAZER YAPTIRDI BENLERİNE BENDE PARASIZLIKTAN YAPTIRAMADIM YÜZÜNDE NE KADAR BEN VARSA HEPSİNİ 200 TL YE LAZERLETTİ VE İNANILMAZ GÜZEL BEN ALDIRACAKLAR SAKIN KORKMAYIN ASLA PİŞMAN OLMAZSINIZ PARAMI TOPARLAR TOPARLAMAZ LAZERE GİDECEĞİM
Benimde sırtında 3 tane ele gelen büyük ben var. Yazda geliyor estetik olarak hiç hoş bir görünüm olmuyor kimi aldırmamami sağlıklı olmadığını söylüyor kimide lazer öneriyor kararsız kaldım açıkçası. Yani bana bir zararı yok benlerin ama görüntü olarak beni rahatsız ediyorlar büyük oldukları için. Sizce ne yapmalıyım ?