Acil beta hcg bakar mısınız lütfen 🙏

Tuba Afra 21

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
142
29
13
19
Arkadaşlar 9 Mayıs adet oldum .9 Haziran olmam lazım tekrar ve pazartesi günü kan testiyle beta değerim 93 çıktı ve daha adet olmama 8 gün vardı bugün tekrar geldim kan verdim 2 gün ara ile yani beta değerim 190 çıktı bugün adetime daha 6 gün var sizce beta değerlerim nasıl ???

Beta değerim

02.05 : 93 çıktı
04.05: 190 çıktı

Gayet normal olması gerektiği gibi hayırlı olsun

5-6 haftalık olmadan görünmüyor sanırım. Değerleriniz gayet iyi. Takibe devam efin muhakkak . Allah tamamına erdirsin inş

Gayet iyi hayırlı olsun

Evet
5-6 haftalık olmadan görünmüyor sanırım. Değerleriniz gayet iyi. Takibe devam efin muhakkak . Allah tamamına erdirsin inş
Evet görünmedi gerçekten ama muayane sırasında karnımı bastırdığında doktor beni o ağrıdan dolayı ağlattı bana işte 2 gün sonra tekrar kan ver dedi gebelik var dedi ilkte sonra ağrıdan agladigimi görünce boş gebelik fln da olabilir dedi sonrasında işte belki sen hasassin veya işte yeni oluşuyor olabilir dedi sizce neden olmuş olabilir bu durumu yaşayanlar oldu mi ?
Değeriniz henüz çok yeni ama ultrasonda görünmez muhtemel

Şöyle bir durum var çok erken gitmişsiniz , görünmesi için beta artmalı son adeti tarihinize göre 5 haftalık falan olmalı en azından , ben ilk gittiğimde 4+5 çıktı vajinal ultrasonda göründü karından görünmedi , biraz daha bekleyip sonra gitmelisiniz zaten

Şu aşamada bence dr u dinlemek değilde zamana bırakın. Kan değerleriniz iyi. Devamı gelirse harika olur. Ondan takip edin dedim. Sırf ağrın var diye boş gebelik demesi de saçma bence.

Şu aşamada bence dr u dinlemek değilde zamana bırakın. Kan değerleriniz iyi. Devamı gelirse harika olur. Ondan takip edin dedim. Sırf ağrın var diye boş gebelik demesi de saçma bence.
Bastırdığı gibi ağladım inanır mısınız çok acıdı yani bence de zamana bırakayım biraz haklısınız biraz geçsin

Biraz daha bekleyeceğim belki bayramdan sonra fln

Merhabalar henüz baktirmadim salı günü kontrole gideceğim bakalım her şeyin hayırlısı yazarım buraya inşlh
Boş gebelikte Ağrı olmuyor endişelenmeyin ben boş gebelik geçirip kürtaj oldum ve hiç ağrım yoktu

Kötüyü düşünmeyin lütfen Kürtaj olmayacaksınız Allah'ın izniyle, zor değil Allah korusun tabi ama olmanız gerekirse de ağrılı bi islem değil. Benim ikinci gebeliğim şuan 5+2 beta degerimin düşük olduğunu söyledi acil doktoru silince gelen kahverengi akıntı var birde, tekrar kürtaj olmam insallah

Bu nedenle sordum size değerlerinizi benimde 21 haziran da 27 çıktı - 26 Haziran da 466 çıktı 29 Haziran da 766 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…