Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak ne yapmam lazım emin olmak için günüm geldiğinde regl olacak mıyım ya daKimyasal gebelik olmuş geçmiş olsun
Bir şey yapmanıza gerek yok. İki üç güne regl olursunuz. Normalde gününüz geçmeden test yapmayın denmesinin sebebi bu. Gününüz geçmediği için haberiniz bile olmayacaktı. Ben de yaşadım. Bir sonraki ay hamile kaldım tekrar. Geçmiş olsun.Tam olarak ne yapmam lazım emin olmak için günüm geldiğinde regl olacak mıyım ya da
Değer çok yüksek değil regl olursunuz muhtemelen. Bişey yapmanıza gerek yok. Kimyasaldan sonra gebelik şansı yüksek diyorlar inşallah beklediğinize kavuşursunuzTam olarak ne yapmam lazım emin olmak için günüm geldiğinde regl olacak mıyım ya da
Teşekkür ederim ama ben belirti yaşayıp test yaptım lekelenme gibi bi şey de yok regl olmayı beklicem sanırım sağolunn cevap verdiğiniz içinBir şey yapmanıza gerek yok. İki üç güne regl olursunuz. Normalde gününüz geçmeden test yapmayın denmesinin sebebi bu. Gününüz geçmediği için haberiniz bile olmayacaktı. Ben de yaşadım. Bir sonraki ay hamile kaldım tekrar. Geçmiş olsun.
İnşallah canım teşekkür ederimDeğer çok yüksek değil regl olursunuz muhtemelen. Bişey yapmanıza gerek yok. Kimyasaldan sonra gebelik şansı yüksek diyorlar inşallah beklediğinize kavuşursunuz
Ben de ilişkiden bir hafta sonra hemen hamile kaldığımı anlıyorum. Üç hamilelik yaşadım, üçünü de regle bir hafta kala öğrendim hep. Bir tanesi kimyasala döndü. Test yapmasam haberim olmayacakmış. Önümüzdeki ay tekrar hamile kalırsınız inşallah. Tekrar geçmiş olsun.Teşekkür ederim ama ben belirti yaşayıp test yaptım lekelenme gibi bi şey de yok regl olmayı beklicem sanırım sağolunn cevap verdiğiniz için
Teşekkür ederim inşallahBen de ilişkiden bir hafta sonra hemen hamile kaldığımı anlıyorum. Üç hamilelik yaşadım, üçünü de regle bir hafta kala öğrendim hep. Bir tanesi kimyasala döndü. Test yapmasam haberim olmayacakmış. Önümüzdeki ay tekrar hamile kalırsınız inşallah. Tekrar geçmiş olsun.
Kimyasal gebelik grcirmisim geçen ay benim ,8.8 di iki gün sorna 4.8. Düştü 1 hafta içindeadrt oldmKızlar merhaba 1 hafta önce test yaptım çift çizgi çıktı 5 gün önce kan testi yaptırdım beta 8,23 çıktı iki gün önce tekrar kan verdim 4 çıktı bilgisi olan yazabilir mi 3 gün var regl günüme gebelik varmıdır
Peki 4 e düştükten sonra idrar testinde pozitif veya silik çıkar mıKimyasal gebelik grcirmisim geçen ay benim ,8.8 di iki gün sorna 4.8. Düştü 1 hafta içindeadrt oldm
Düştükten sonra açıkçası hiç bakmadım bugün adetime 6 gün vardı baya silik çıktıPeki 4 e düştükten sonra idrar testinde pozitif veya silik çıkar mı
Buda kimyasal gebelik geçirdiğim de ki testPeki 4 e düştükten sonra idrar testinde pozitif veya silik çıkar mı
Ben beta 4e düştükten iki gün sonra tekrar test yaptım bunlardan daha belirgin silik çıktı yarın öbürgün regl olmam gerekiyor bakalım düştükten sonra tekrar yükselme ihtimali varmıBuda kimyasal gebelik geçirdiğim de ki test
İnşallah hamilesindir canmDüştükten sonra açıkçası hiç bakmadım bugün adetime 6 gün vardı baya silik çıktı
Benimde 7.81 çıktı 2 gün sonra yaptırdım 40.50Kızlar merhaba 1 hafta önce test yaptım çift çizgi çıktı 5 gün önce kan testi yaptırdım beta 8,23 çıktı iki gün önce tekrar kan verdim 4 çıktı bilgisi olan yazabilir mi 3 gün var regl günüme gebelik varmıdır
Benim yükselme olmadı canım işte düşme ölü 4 e düştü senin yükselme olmuş hayırlı olsunBenimde 7.81 çıktı 2 gün sonra yaptırdım 40.50
Önce yüksek çıkıp sonra düşük çıkmadığı için yükselme ihtimali var gününüzü bekliceksiniz mecburregle 6 gün kala hayatımda hiç yaşamadığım kadar şiddetli bir sol kasık ağrısı ile doktora gittim. yaklaşık 1 haftadır böyle bir ağrıyı çekiyorum ara ara şiddetli ara ara çalışırken işe dalıyorum hafifliyor. Doktor regl gecikmediği için gebelikten şüphelenemem dedi ama yine beta bakalım dedi sonuçlar yaklaşık 1 saat sonra çıktı <0.100 yani negatifim bana ağrı kesici olarak buscopan alabileceğimi söyledi. Burada değerleri sonradan yükselip hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar olmuş. Bu şekilde bir durum yaşayan var mı ? bat son 4 gün şiddetli kasık ağrım , baş ağrım ve baygınlık hissim dışında bir sorunum yok