• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg Değerlerim

Kızlar 12 ağustosda 102
14 ağustosta 256 çıktı beta
Pazartesi birdaha vereceğim sizce şuanlık nasıl ilerliyor adet günümden önce öğrendim bugün 17 Ağustos bat günüm

Herkese merhaba hanımlar. 1Ağustosta bel ağrısı ile acilde 12,30 Beta ile hamile olduğumu öğrendim. Ardından 3 Ağustosta başka bir merkezde tekrar test yaptırdım ve 15,45 çıktı. Moralim çok bozuldu,ertesi gün 4 Ağustosta doktor randevusu aldım ve doktor tekrar test yaptı sonucum 33,50 çıktı. Değerin iyi yükseldiğini 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi. 6 Ağustosta tekrar kan verdim ama değerim 41,80 çıktı. Son kan vermemde 2 test arası 40 saat olmuştu. Doktor daha erken olduğu için az yükselebilir dedi ama moralim çok bozuluyor 2 gün sonra tekrar kan vereceğim bat daha 4 günüm var. Sizce kimyasal gebelik mi yoksa beta sonradan düzene girer mi?
Mrb sonucunuz ne cikti

Herkese merhaba hanımlar. 1Ağustosta bel ağrısı ile acilde 12,30 Beta ile hamile olduğumu öğrendim. Ardından 3 Ağustosta başka bir merkezde tekrar test yaptırdım ve 15,45 çıktı. Moralim çok bozuldu,ertesi gün 4 Ağustosta doktor randevusu aldım ve doktor tekrar test yaptı sonucum 33,50 çıktı. Değerin iyi yükseldiğini 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi. 6 Ağustosta tekrar kan verdim ama değerim 41,80 çıktı. Son kan vermemde 2 test arası 40 saat olmuştu. Doktor daha erken olduğu için az yükselebilir dedi ama moralim çok bozuluyor 2 gün sonra tekrar kan vereceğim bat daha 4 günüm var. Sizce kimyasal gebelik mi yoksa beta sonradan düzene girer mi?
Sizinle durumum aynı şuanda sok durumunuz ne oldu

Benimde ilk iki özel 5 i 10 6 22 Dr istedi leke geldi azcik 8 sağlık ocağına verdim 46 12 si 100 buda sağlık ocağı benim Dr sağlıklı ilerlememis dedi cnm sıkıldı arkadaşın Dr normal demiş ama benim geç döllenme büyük ihtimal 2 Ağustos regl günümdu 3 gün gecikme ile 10 öğrendim
Merhabalar sonuçlarınız nasıl acaba bebiş tutanabildi mi

Back
X