Acil beta hcg yardim

Busrakayali2509

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
40
12
3
29
Oncelikle merhaba bilgisi olan biri yardim ederse cok sevinirim
Siddetli bas agrisiyla hastaneye gittim ve igne yapildi sonrasinda antibiyotik verdiler adetimin gelmesine 1 gun vardi antibiyotigi icmemek icin idrarda hamilelik testi yaptim cok az belli olan bi cizgi cikti sonra hastanede 8.3 ckti kanda gebelik yok genede 1 hafta sonra gel tekrarliyalim dedi gttm 87 cikti dun yaptrdim bi test daha ondada 237.2 cikti bundan once bi dusuk yaptim ve seker hastasiyrm degerler normalmi yoksa skntilimi bilemedm ve doktorlardan duzgn bi cvp alamiyorum cok ilgisizler bu durumu yasayan birisi yardimci olabilirmi :110::110::110::110::110::110:

Değerler gayet güzel hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al evladını insallah :)
Daha onceki dusugumdede 83 filandi kaca yukseldi hatrlamyrm sonra kahverengi lekeyle brlkde sonlandi doktor o zmn degern dusuk dis gebelik olablr dedi su an o yuzden cok tedirgn doktor randevm persembe gunu insallah dedigin gibidir :anneadayı:

Tekrar ne zaman yapılacak geç döllenme olabilir böyle artabilir pazartesi tekrar yaptır bence iki katı olması gerekli canım inşallah sorunsuz gecer
Persembe randevu var o zamana kdar bekleyim dedydim canm ama bana belli olmaz yaptiradabilrim baya mrk ediyorum artacakmi diye oncesinde bi anda dusmeye baslamisti cunku korkuyorum acikcasi:110::110:

Persembe randevu var o zamana kdar bekleyim dedydim canm ama bana belli olmaz yaptiradabilrim baya mrk ediyorum artacakmi diye oncesinde bi anda dusmeye baslamisti cunku korkuyorum acikcasi:110::110:
Korkma dua et bol bol verende belli alanda nasil nasipse senin için hangisi iyiyse hayırlaysa o.olsun insallab

B Busrakayali2509 değerin 2 günde 2 kat yükseliyorsa sorun yok demektir
içini ferah tut Allah hakkında hayırlısını nasip etsin beklemekten başka yolu yok.. İnşaAllah hayırlı sonuç alırsın

Ya pekde anlamiyorum o yuzden normalmi yoksa dusukmu bilemiyorum.
Bide doktorlar dis gebelik di kimyasaldi deger dusuk biraz filan dedilermi iyice geriliyorum dis gebelik olma ihtimali varmi hic blmyrm

Dış gebelik genelde değer bir anda çok yükselirse oluyor o yüzden onun olduğunu sanmıyorum korkma canım ALLAH Kerim. Doktorları da takma onlar bazen boş konuşurlar

Dış gebelik genelde değer bir anda çok yükselirse oluyor o yüzden onun olduğunu sanmıyorum korkma canım ALLAH Kerim. Doktorları da takma onlar bazen boş konuşurlar
Hemde ne bos konusuyolar bide o kdr ilgisizlerki 8.3 cikti hemsire sende gebelik filan yok diyip gonderdi ozel hastaneye gittm ordaki doktr dedi yukselme ihtimali var antibiyotik alma bi hafta sonra baktr diye hemsireyi dinleseydim belki haplari icicektim kotu olcakdi

Hemde ne bos konusuyolar bide o kdr ilgisizlerki 8.3 cikti hemsire sende gebelik filan yok diyip gonderdi ozel hastaneye gittm ordaki doktr dedi yukselme ihtimali var antibiyotik alma bi hafta sonra baktr diye hemsireyi dinleseydim belki haplari icicektim kotu olcakdi

Devlettekiler malesef böyle işte
bi faydaları yok bari çenelerini açmasalarda insanın canını sıkmasalar... sanki bedavaya çalışıyolar cinsler işte.. insanı özele gitmeye mecbur bırakıyolar
Boşver onlara sıkma canını
İyiki o hemşireyi dinlememişsin böylelerinin aklıyla hareket edilmez
Değer 5'ten yüksekse gebelik var demektir bunu hepimiz biliyoruzda o hemşirenin haberi yok demekki

Devlettekiler malesef böyle işte
bi faydaları yok bari çenelerini açmasalarda insanın canını sıkmasalar... sanki bedavaya çalışıyolar cinsler işte.. insanı özele gitmeye mecbur bırakıyolar
Boşver onlara sıkma canını
İyiki o hemşireyi dinlememişsin böylelerinin aklıyla hareket edilmez
Değer 5'ten yüksekse gebelik var demektir bunu hepimiz biliyoruzda o hemşirenin haberi yok demekki

Kesinlikle hamile oldugunu ve saglikli oldugunu dusunuyorum buna doktorlar nasil bu kadar ilgisiz davranir anlamiyorum surekli kontrollerini yapan bir doktorun yokmu?

Slm kızlar inşll hayırlısı olur her kez adına benim şöyle bi sıkıntım var Nisan 28 adet gördüm bitti normelde bi sıkıntım yoktu düzenli adet iki gün bir gün önceleri oluyordum son adettim bittikten sonra ay içinde kahverengi akıntım oldu üç sefer falan baş ağrım bel ağrım yüzümde sivilce oluştu göğüsümden az miktarda sıvı geldi ve adettimi beklerken 25 mayısta gün içinden tekrar afif akıntımda kahverengi akıntımın ardından üç damla kadar kan geldi ve 28 mayısta adet olmadım idrar testi yaptım üç kere hiç bişey çıkmadı iki gün önce kan testi yaptım 1.20 olarak çıktı hemşire hamilelik yok dedi kan testi iki gün önce yaptırdım bu gün 7 gün oldu adetim geçikeli ne yapıcam kafam karıştı çok geç döllenme var diye araştırdım doktora gitmek için erken diye düşünüyorum biraz daha beklesem olabilirmi kasıklarımda ara ara ince kasılma oluyo göğüslerim afif şiş kabızlık var bazen karın bölgemde şişlik hissi oluyo ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen

Kesinlikle hamile oldugunu ve saglikli oldugunu dusunuyorum buna doktorlar nasil bu kadar ilgisiz davranir anlamiyorum surekli kontrollerini yapan bir doktorun yokmu?
Canim 21 yasindayim ve daha yeni evlendim 8. Ayimdayim hamilelik kadin dogum degerler hangi ilaclari kullanmaliyim hic bir bilgim yok ins persembe gunu gidicem sabit doktorum olur begenrsem

Back
X