Acil beta hcg yardim

Kendini cok kasmamaya calis agrin yada cok rahatsiz edicek bi durum olmazsa korkma 1 hafta sık disini sonra bi idrar bide kan testi yap benm degerm 8 ken bile idrarda cok az belli cizgi ckmsti cunku ben hamileymisim iste ona ragmen antibiyotik verdiler rontgene katacaklardi ben istemyrm dedim doktorlara biraktnmi cok sknti yasiyosun bazen kendin bldini yapcaksn valla umarim bebisin vardir ver saglikli buyur alirsin kucagina :emir_bebek:
Tşk ederim allh razı olsun inşall Rabbim herkese nasip etsin

İlk belirtim yerleşme kanamasıydı bide çok gaz sıkıntım vardı kanama kesildikten 4 gün sonra idrar tahlili yaptım çıkınca 3 gün sonra yani adetimin 40.günü kan tahlili yaptırdım
Kese için 45.gün gittim sonra 6.haftada bulantılarım başladı öğürmeler falan onun dışında aşırı halsizlik, yorgunluk, kasık ağrıları oldu... bide bugüne kadar yaşamadığım göğüs ağrısı sabahları oluyordu daha sonra şiştiler tabi
İlk belirtilerim bu şekildeydi
Tşk ederim allah razı olsun kardeşim

Bu durumda yapacağın en doğru şey böyle konuşanlardan uzak durman
Doktor dediğinde senin benim gibi etten kemikten bir insan...
Allah'ın hükmünü onlar mı koyuyolar? İnsanoğlunun laflarıyla kendini harap etme.. ilimle bilim arasında dağlar kadar fark var
Onlar bilimden öteye geçemezler ama Allah'ın ilmi herşeyi kuşatmıştır...
Yaşadığımız herşeyin bir nedeni var acılarımız bile boşa değil ama biz bilemeyiz Allah bilir işte...
Sen böyle olumsuzluklara kapılma
Sadece Allah'ın ipine sarıl
Bu sefer oyle yapiyorum kimseyi umursamiyorum Allah buyuk olacak varsa olur zaten kmse bilemez ne olacagini

Back
X