Acil beta hcg...

Gamzesu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
33
11
3
Kızlar bana bir yardım please...
ayın 11 inde betahcg 1.20 altındaydı bugün baktırdım 4.19 geldi.Reglime 3 gün kaldı.Bu gebeyim mi demek oluyor?

Kesin olarak değil ama artmış, adet günü tekrar verin

Ben bir test alıp yaptım bu çıktı hemen 10 dk sonrası yaptım tek çizgi çıktı acaba neden dir?varmı gebelik yokmu
Anlamadım, test yaptınız çift çizgi çıktı, 10 dk sonra yeni idrarla yeniden mi yaptınız

10 dk sonra yaptığınız idrar yoğun bi idrar değildir çok kısa sürede yaptığınız için, çıkmaması normal. Sabah idrarıyka yapsanız daha iyi
Bugün aç karınla beta verdim betam 35,65 ,yani ne demek oluyor kaç gün lük bir gebelik ?dr.ogleden sonra gel sonuç a dedi ben size sormak istedim

Bugün aç karınla beta verdim betam 35,65 ,yani ne demek oluyor kaç gün lük bir gebelik ?dr.ogleden sonra gel sonuç a dedi ben size sormak istedim
Hayırlı olsun son adet tarihiniz ne zamandı

Kızlar bana bir yardım please...
ayın 11 inde betahcg 1.20 altındaydı bugün baktırdım 4.19 geldi.Reglime 3 gün kaldı.Bu gebeyim mi demek oluyor?
Meraba. Bende dun tahlıl yaptırdım. Adetım bı hafta gecıktı. Zaten duzensız olurum ben. Dun tahlıl yaptırdım degerım 1.65 cıktı. Bu degerde olup yukselen varmı yada gebelık olabılır mı. Gercekten bu konusa yardımcı olursanız cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…