- 30 Nisan 2020
- 153
- 50
- 98
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
Kızlar beta ilk 11.47 çıktı
4 gün sonra 140 çıktı
4 gün sonra 447 çıktı sizce bir sorun var mı
4 gün sonra 140 çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de çok karışık kafam senin durumundayımKızlar beta ilk 11.47 çıktı
4 gün sonra 140 çıktı
Valla moralim bozuk nedir bu acabaBenim de çok karışık kafam senin durumundayım
27 Nisan 239
30 nisan 624
Bence senin iyiValla moralim bozuk nedir bu acaba
Doktorla konuşmadın mıBenim 26 Nisan 140
30 Nisan 447 işte
Gayet iyi hayırlı olsun. Gerektiği kadar artmış.Kızlar beta ilk 11.47 çıktı
4 gün sonra 140 çıktı
4 günde 3.19 bi artış var iyi sanırımBenim 26 Nisan 140
30 Nisan 447 işte
Sizinde iyi hayırlısı olsunBenim de çok karışık kafam senin durumundayım
27 Nisan 239
30 nisan 624
İnşallah 3 düşüğüm bir kimyasalım var bugün değerim bana biraz düşük geldi oturdum ağladım bebeğimi yine kaybetcem diyeSizinde iyi hayırlısı olsun
Ağlamaniz kötü ama bu bebeği ve hormonları hemen etkiler. Olumsuz düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun. Siz doktora gidin onlar duruma göre gerekli ilaçları veya yapılması gereken neyse onu söylerler siz iyi olunİnşallah 3 düşüğüm bir kimyasalım var bugün değerim bana biraz düşük geldi oturdum ağladım bebeğimi yine kaybetcem diye
İnşallah bu sefer bebişime kavuşurumAğlamaniz kötü ama bu bebeği ve hormonları hemen etkiler. Olumsuz düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun. Siz doktora gidin onlar duruma göre gerekli ilaçları veya yapılması gereken neyse onu söylerler siz iyi olun
İnşallah canım çok stresli bir durumİnşallah bu sefer bebişime kavuşurum
Rabbim yüzümüze gülür inşallah doktor iyi dedi değerin bilmiyorumBende ağladım baya az değil mi benim ki![]()
Nasıl hesapladınız anladınız 550 olması gerek sankiGayet iyi hayırlı olsun. Gerektiği kadar artmış.
Ne zaman gitcen hastaneyeBende ağladım baya az değil mi benim ki![]()
İnşallah iyi haberler getirirsin bize ben de cumartesi özele gideceğimDoktorumu Aradım ama daha görmedi![]()
İnşallah canım senin de doktor dönsün yazarım burayaİnşallah iyi haberler getirirsin bize ben de cumartesi özele gideceğim