ACİL BETAM YAVAŞ MI ARTIYOR

irem kayaoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
9
4
1
26
1.BETA HCG 48
2.BETA HCG 79 (2 GÜN SONRA)
3. BETA HCG 126 (1 GÜN SONRA)
4.BETA HCG 263 (2 GÜN SONRA)
SADECE 1 GÜN GECİKTİM

AYNI DURUMU YAŞAYAN VAR MI 2. GEBELİĞİM İLKİ DÜŞÜKLE SONUÇLANDI KAFAMDA COK FAZLA SORU İŞARETLERİ VAR

Değerleriniz nasıl size neden dış gebelik dedi
155 le öğrendim 2 gün sonra 262 bir gün sonra kasık ağrım oldu farklı bi doktora gittim betaya baktı hala 262ydi 2 gün sonra 562 oldu yarın tekrar kan vericem ara ara da kanamalarım oluyo az az henüz bi tanı konmadı ama büyük ihtimal dedi

155 le öğrendim 2 gün sonra 262 bir gün sonra kasık ağrım oldu farklı bi doktora gittim betaya baktı hala 262ydi 2 gün sonra 562 oldu yarın tekrar kan vericem ara ara da kanamalarım oluyo az az henüz bi tanı konmadı ama büyük ihtimal dedi
Bana da böyle söyledi ama az önce başka bir soruda biri yazmış ki zeytin ezmesi gibi kamama gelmesi lazım ve parçalı demiş
Bir Umut bizim sağlıklı gebeliktir rabbim insallah ya amin
Sizin bugün kontrol var demi mutlaka bize de bilgi verin arkadaşım dualarım sizinle

Bana da böyle söyledi ama az önce başka bir soruda biri yazmış ki zeytin ezmesi gibi kamama gelmesi lazım ve parçalı demiş
Bir Umut bizim sağlıklı gebeliktir rabbim insallah ya amin
Sizin bugün kontrol var demi mutlaka bize de bilgi verin arkadaşım dualarım sizinle
Benim kanamam koyuya döndü dediğiniz gibi bugün kan verdim bakalım bekliyorum sonucu..

Back
X