- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Ikinci çizgi çok silik negatif olma ihtimali var mi
Aynen öyle...ben sağlık personeli olmama rağmen eşime sormuştum çift çizgi pozitif mi negatif mi diye :) o an heyecanla bir değişik oluyor insan :))
Kan testi yaptırdım ve sonuç 2 haftalık hamileymisim. Şaka gibi sanki başka birinden bahsediyor gibiyim
Yok istenmeyen değil. Biz korunuyorduk sadece çok saskinimistenmeyen gebelik mi?
tam korunamamışsınız heralde :) olur öyle. hayırlı olsun.Yok istenmeyen değil. Biz korunuyorduk sadece çok saskinim
Yani soktayim gibi birsey. Su aralar cok zor bir imtihandan geciyorduk ailecek ve bu bebek cikti. Esimle kisisel sorunumuz değildi ama çok zor bi donemdeydik. Saskinimistenmeyen gebelik mi?
tam korunamamışsınız heralde :) olur öyle. hayırlı olsun.
Yani soktayim gibi birsey. Su aralar cok zor bir imtihandan geciyorduk ailecek ve bu bebek cikti. Esimle kisisel sorunumuz değildi ama çok zor bi donemdeydik. Saskinim
Hayırlı olsun bebek geliyor :)Kizlar bu ne demek.Eki Görüntüle 2174282
bu ne demek deyince ben de kimsenin bilmediği anlamadığı birşey sandım
bunun ne olduğunu bilmiyorsanız nasıl çocuk yetiştireceksiniz anlamadım.
HamilesinKizlar bu ne demek.Eki Görüntüle 2174282
Merak ettim.nasil korunuyordunuz ki sonuç boyle olduYok istenmeyen değil. Biz korunuyorduk sadece çok saskinim
Kizimin olacagini ogrenmeden bi gun once de ben gormustum ruyamda, kucagima kundakta bebek veriyorlardiBirkaç gün önce bir rüya gördüm rüyamda bir oğlum oluyordu. Telefonumda âdet takvimi vardı ona baktım hasta olmam gereken ayın 31 ı yani bugün ben yine de test yaptim. Ve sonuc bu cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?