Acil bi bakarmısınız bu ne demek

Yani soktayim gibi birsey. Su aralar cok zor bir imtihandan geciyorduk ailecek ve bu bebek cikti. Esimle kisisel sorunumuz değildi ama çok zor bi donemdeydik. Saskinim

eski konunuza baktım. diğer kızınızla alakalı olan mı? allah kolaylık versin bence acilen çok iyi bi doktora götürün kızınızı.

İkinci çizgi baya ney bunun çok çok siliği bile gebelik var olarak kabul ediliyor zaten testin kağıdında da yazıyor silik çıksa bile hamilelik anlamına gelir diye. Kan verin hastaneye gidip kesinleşsin baya bir değer çıkar 2 gün sonra tekrarlarsın ikiye katladıysa değer iyi gidiyor demektir sonra 10 gün sonra falan da kadın doğum doktoruna git hayırlı olsun

Birkaç gün önce bir rüya gördüm rüyamda bir oğlum oluyordu. Telefonumda âdet takvimi vardı ona baktım hasta olmam gereken ayın 31 ı yani bugün ben yine de test yaptim. Ve sonuc bu cikti
Kizimin olacagini ogrenmeden bi gun once de ben gormustum ruyamda, kucagima kundakta bebek veriyorlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…