Acil bi bakarmısınız

selmanehirselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
286
95
48
41
22+4günlük hamleyim 3 gündür kasık ağrım var bide bebek hareket ettikce sanki rahmimde hissediyorum normal mi bu Dr gitmelimiyim benim gibi olan varmı

22+4günlük hamleyim 3 gündür kasık ağrım var bide bebek hareket ettikce sanki rahmimde hissediyorum normal mi bu Dr gitmelimiyim benim gibi olan varmı
Normal canım demekki sizin bebek maşaallah iyi tepiniyor içerde :) Bi arkadasima sormustum karnında hareketlimiydi diye. Öyle hareket ederdiki diyor sanki rahmimden bi anda cikacak sanirdim diyor. Yani bunlar normal tabi bazen can acitir ama olsun. Inşaallah sağ salim kucağımiza aldigimiz zaman unuturuz tüm acilari

Kasık ağrısı normalmi 3 aylıkken bebek karnımda öldü geçen sene kürtaj oldum iyice psikolojim bozuldu sürekli bi şey olcakmış gibi korkuyorum
Canim zaman zaman olur oyle agri icin rahat etmediyse dr a sor istersen .Mesela bazen demir magnezyum eksikligi de kramp ve agrilari tetikliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…