- 8 Ekim 2021
- 21
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Birba_yani0z
-
Nasıl yapicam pekiSoğan kürü dene
Ben bundan 2 ay önce erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım ve ilişkiden sonra ondan bana enfeksiyon bulastini gördüm bunun için ilaç ve krem kulandim ama geçmedi çok sancı çekiyorum kötü koku ve o açık yeşil peynir taneleri gibi şeyler gitmiyor lütfen bana ne yapacağımı açıklayın
Lütfen başka bir doktora görün hemen. Vajina hijyenine önem göster. Sadece su ile temizle başka hiçbir şey sürme. Pamuklu iç çamaşırı giyin eğer imkanın var ise evde iç çamaşırsız gez ki hava alsın biraz. Yoğurt, kefir gibi probiyotik şeyler tüket. Fakat doktor şart.Ben bundan 2 ay önce erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım ve ilişkiden sonra ondan bana enfeksiyon bulastini gördüm bunun için ilaç ve krem kulandim ama geçmedi çok sancı çekiyorum kötü koku ve o açık yeşil peynir taneleri gibi şeyler gitmiyor lütfen bana ne yapacağımı açıklayın
Kadın doğum doktoruna gidio vajinal kültür testi yaptırın. Cıkan sonuca göre doktor tedavi eder.Ben bundan 2 ay önce erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım ve ilişkiden sonra ondan bana enfeksiyon bulastini gördüm bunun için ilaç ve krem kulandim ama geçmedi çok sancı çekiyorum kötü koku ve o açık yeşil peynir taneleri gibi şeyler gitmiyor lütfen bana ne yapacağımı açıklayın
İç çamaşırlarıni yikadiktan sonra tekrardan duruma, yumuşatıcı kullanma. İlaçlarında aksatmaBen bundan 2 ay önce erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım ve ilişkiden sonra ondan bana enfeksiyon bulastini gördüm bunun için ilaç ve krem kulandim ama geçmedi çok sancı çekiyorum kötü koku ve o açık yeşil peynir taneleri gibi şeyler gitmiyor lütfen bana ne yapacağımı açıklayın
Durulama programını çalıştırın.ditwcektinİç çamaşırlarıni yikadiktan sonra tekrardan duruma, yumuşatıcı kullanma. İlaçlarında aksatma
Bir de iç çamaşırı sık sık degistr ve günlük ped kullan ma.
Teşekür ederimİç çamaşırlarıni yikadiktan sonra tekrardan duruma, yumuşatıcı kullanma. İlaçlarında aksatma
Bir de iç çamaşırı sık sık degistr ve günlük ped kullan ma.
Gidicem tekrardan doktora ama cinsel ilişkiyle bulaşan bişi oldu için bunu bilinmesi benim için asla hoş karşılanmaz o yüzden sağlık ocana gidip bu mantar enfeksiyonu antibiyotik ve kremlerden yazdiriyorumLütfen başka bir doktora görün hemen. Vajina hijyenine önem göster. Sadece su ile temizle başka hiçbir şey sürme. Pamuklu iç çamaşırı giyin eğer imkanın var ise evde iç çamaşırsız gez ki hava alsın biraz. Yoğurt, kefir gibi probiyotik şeyler tüket. Fakat doktor şart.
Regl olduğun ilk gün sabah aç karnina 2 soğanı kabuklarıyla suda kaynat . Soğanları süz suyunu bir bardak iç ertesi sabah yine aç karnına soğan suyu içmen gerekiyor adet bitimine kadar. Zaten adet boyunca iltihabı enfeksiyonu farkediceksinNasıl yapicam peki
Ürolojiye görünmen gerek agır enfeksiyon geçiriyor olabilirsinBen bundan 2 ay önce erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım ve ilişkiden sonra ondan bana enfeksiyon bulastini gördüm bunun için ilaç ve krem kulandim ama geçmedi çok sancı çekiyorum kötü koku ve o açık yeşil peynir taneleri gibi şeyler gitmiyor lütfen bana ne yapacağımı açıklayın
Saat oldu gece 3 16 hala uyuyamiyorum çok acayip sancı var hwstaneye de gidemiyorum ne cikica belirsiz aile evindeyimÜrolojiye görünmen gerek agır enfeksiyon geçiriyor olabilirsin
Tamam teşekür ederimRegl olduğun ilk gün sabah aç karnina 2 soğanı kabuklarıyla suda kaynat . Soğanları süz suyunu bir bardak iç ertesi sabah yine aç karnına soğan suyu içmen gerekiyor adet bitimine kadar. Zaten adet boyunca iltihabı enfeksiyonu farkediceksin
Onunla temizlenicekmiRegl olduğun ilk gün sabah aç karnina 2 soğanı kabuklarıyla suda kaynat . Soğanları süz suyunu bir bardak iç ertesi sabah yine aç karnına soğan suyu içmen gerekiyor adet bitimine kadar. Zaten adet boyunca iltihabı enfeksiyonu farkediceksin
Yani goruceksin dedin ya üç buçuk oldu saat hala kötüyum gitmiyor bu sancıOnunla temizlenicekmi
Bende öyleydim canım ağrın biranda vuruyor enfeksiyon kapmışsın işte çok kötü zor atlattım fazla uzamadan ailene söyle niye korkuyosun ağrılarım çok deSaat oldu gece 3 16 hala uyuyamiyorum çok acayip sancı var hwstaneye de gidemiyorum ne cikica belirsiz aile evindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?