Acil Bilgi istiyorumm

Birba_yani0z

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2021
21
1
1
25
Ben bundan 2 ay önce erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım ve ilişkiden sonra ondan bana enfeksiyon bulastini gördüm bunun için ilaç ve krem kulandim ama geçmedi çok sancı çekiyorum kötü koku ve o açık yeşil peynir taneleri gibi şeyler gitmiyor lütfen bana ne yapacağımı açıklayın

İlacı ve kremi doktor verdi değil mi? Başka birşey demedi mi? Tanı koymadı mı? neden gidip tekrar sormuyorsunuz ne yapmanız gerektiğini?

Lütfen başka bir doktora görün hemen. Vajina hijyenine önem göster. Sadece su ile temizle başka hiçbir şey sürme. Pamuklu iç çamaşırı giyin eğer imkanın var ise evde iç çamaşırsız gez ki hava alsın biraz. Yoğurt, kefir gibi probiyotik şeyler tüket. Fakat doktor şart.

Saydığın belirtiler mantar belirtisi.. İlaç kullanman gerekiyor Dr neler verdi? En çabuk geçiren vajinal fitil.. Kremi de sür kaşıntı varsa ve sürekli kuru tut pamuklu iç çamaşırı giy..

Kadın doğum doktoruna gidio vajinal kültür testi yaptırın. Cıkan sonuca göre doktor tedavi eder.

İç çamaşırlarıni yikadiktan sonra tekrardan duruma, yumuşatıcı kullanma. İlaçlarında aksatma
Bir de iç çamaşırı sık sık degistr ve günlük ped kullan ma.

Gidicem tekrardan doktora ama cinsel ilişkiyle bulaşan bişi oldu için bunu bilinmesi benim için asla hoş karşılanmaz o yüzden sağlık ocana gidip bu mantar enfeksiyonu antibiyotik ve kremlerden yazdiriyorum

Nasıl yapicam peki
Regl olduğun ilk gün sabah aç karnina 2 soğanı kabuklarıyla suda kaynat . Soğanları süz suyunu bir bardak iç ertesi sabah yine aç karnına soğan suyu içmen gerekiyor adet bitimine kadar. Zaten adet boyunca iltihabı enfeksiyonu farkediceksin

Ürolojiye görünmen gerek agır enfeksiyon geçiriyor olabilirsin

Kendi başınıza ilaç yazdırmakla olmaz doktora gidin lütfen. Kimse kimseye anlatacak değil her kadın doğuma gidenin olayı farklı kafanıza takmayın.

Tamam teşekür ederim

Onunla temizlenicekmi

Saat oldu gece 3 16 hala uyuyamiyorum çok acayip sancı var hwstaneye de gidemiyorum ne cikica belirsiz aile evindeyim
Bende öyleydim canım ağrın biranda vuruyor enfeksiyon kapmışsın işte çok kötü zor atlattım fazla uzamadan ailene söyle niye korkuyosun ağrılarım çok de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…