acil bilgi verin

melegimgel

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
39
0
16
İstanbul
kızlar 37 hafta bitti 38 haftaya giriyorum ve sol kaburgam delirtecek şekilde ağrıyıor ve sancıyor normalmi doktorumu aramalımıyım

aynen bende 2 gecedir uyuyamıyorum hep bir batma otururken yatarken daha çok karnım kaburgam birbirine geçiyor acıyor bugünlerde normal bence artık 3 oldu batıyor haliyle

Bende kizima hamile iken olmustu bazen nefesimi bile kesiyordu.bicak gibi batardi.hemen acile gittim korktum cunki.megerse kucuk kizimin ayagiymis o.doktor yapacak birsey yok dedi.tahminimce sizinkide oyle olabilir.ama yine doktorunuza danismanizda fayda var.

Ah bu cadı kızlar hepmi böyle benimkide kuruldu sol tarafa hanfendi kaburgam ondan arıyor demek korkuttu beni:)

aynen bende 2 gecedir uyuyamıyorum hep bir batma otururken yatarken daha çok karnım kaburgam birbirine geçiyor acıyor bugünlerde normal bence artık 3 oldu batıyor haliyle

allah kurtarsın canım salıkla kucağına al yavrunu inşallah bende 3 gündür aynı durumdayım ne yapsam olmadı ağrıdan gece yatamıyorum uykusuzlktan mahfoldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…