Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen bende 2 gecedir uyuyamıyorum hep bir batma otururken yatarken daha çok karnım kaburgam birbirine geçiyor acıyor bugünlerde normal bence artık 3 oldu batıyor haliyle
Bende kizima hamile iken olmustu bazen nefesimi bile kesiyordu.bicak gibi batardi.hemen acile gittim korktum cunki.megerse kucuk kizimin ayagiymis o.doktor yapacak birsey yok dedi.tahminimce sizinkide oyle olabilir.ama yine doktorunuza danismanizda fayda var.
Bende kizima hamile iken olmustu bazen nefesimi bile kesiyordu.bicak gibi batardi.hemen acile gittim korktum cunki.megerse kucuk kizimin ayagiymis o.doktor yapacak birsey yok dedi.tahminimce sizinkide oyle olabilir.ama yine doktorunuza danismanizda fayda var.
aynen bende 2 gecedir uyuyamıyorum hep bir batma otururken yatarken daha çok karnım kaburgam birbirine geçiyor acıyor bugünlerde normal bence artık 3 oldu batıyor haliyle
allah kurtarsın canım salıkla kucağına al yavrunu inşallah bende 3 gündür aynı durumdayım ne yapsam olmadı ağrıdan gece yatamıyorum uykusuzlktan mahfoldum.