Arkadaşlar eşimin telefonunda QQi die bi uygulama var giriş şifresi istiyor bu nedir? Chet proğramımı yok sosyal medya instagram gibi bişeymi whatsapp gibi bilen varmı ne işe yarıyo
yani kisinin neyi nasil kullandigi ile alakali bir durum. Cinlilerin bir uygulamasi diye biliyorum, cinliler ile is yapiyorsa onu tercih ediyor olabilirler. Denetim isi de size kalmis bir durum, cok detayini bende bilmiyorum.Sakıncalı birşeymi yani eşim iş dolayısıyla whatapp çok kullanır yurt dışı işi çok musterisi oluyo yani gözetim istermi bu uygulama yoksa sende numarası olanlarla mi iletişime geçilebiliyo
amin, sizden de. hayirli gecelerOovv çok teşekkür ederim inanın gözüme uyku girmezdi evet işi çin ile alakalı ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZİNDE NE MÜŞKÜLÜNÜZ VARSA GÜN DOĞMADAN GİRSİN İNŞALLAH ÇOK SAOLUN
O nasıl biseymis ya
Cin falan gece gece tirstim valla
Ayy Kusura bakmayın ama çok güldüm, arkadaş Çinliler demek istemiş aslında
Hahahh olur öyle şeyler itiraf ediyorum ama ilk bende cin olarak algıladımAyyyy şimdi bende kendime güldüm Hahahaha Tutamıyorum :)))
Hahahh olur öyle şeyler itiraf ediyorum ama ilk bende cin olarak algıladımSonradan nasıl yani diye tekrardan okuduğumda anladım durumu
Evet nasıl ürktüğünüzü noluyo lan burda der gibi ifadenizden anladım benBen ikinciyi okumadım orda kaybettim demek ki..
Hacı hoca sandım vallaha :) cin min bi silkinme geldi :)
Evet nasıl ürktüğünüzü noluyo lan burda der gibi ifadenizden anladım ben
İlahi kızlar çok yaşayın mutlu hayırlı yaşayın hepinizde :) hayırlı geceler aydınlatan arkadaşlara çok teşekürler
cok uzgunum benim klavyemde turkce karakterler yok.Ç harfini bi kullanın be abla :)
Altima şey edecektim ahahhaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?