• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bilgi

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
Arkadaşlar eşimin telefonunda QQi die bi uygulama var giriş şifresi istiyor bu nedir? Chet proğramımı yok sosyal medya instagram gibi bişeymi whatsapp gibi bilen varmı ne işe yarıyo

Arkadaşlar eşimin telefonunda QQi die bi uygulama var giriş şifresi istiyor bu nedir? Chet proğramımı yok sosyal medya instagram gibi bişeymi whatsapp gibi bilen varmı ne işe yarıyo

eskiden kullanilan msn gibi bir uygulama. yeni arkadas falan da bulunabiliyor galiba. ben daha cok chat ozelligini biliyorum.

Sakıncalı birşeymi yani eşim iş dolayısıyla whatapp çok kullanır yurt dışı işi çok musterisi oluyo yani gözetim istermi bu uygulama yoksa sende numarası olanlarla mi iletişime geçilebiliyo

Sakıncalı birşeymi yani eşim iş dolayısıyla whatapp çok kullanır yurt dışı işi çok musterisi oluyo yani gözetim istermi bu uygulama yoksa sende numarası olanlarla mi iletişime geçilebiliyo
yani kisinin neyi nasil kullandigi ile alakali bir durum. Cinlilerin bir uygulamasi diye biliyorum, cinliler ile is yapiyorsa onu tercih ediyor olabilirler. Denetim isi de size kalmis bir durum, cok detayini bende bilmiyorum.

Oovv çok teşekkür ederim inanın gözüme uyku girmezdi evet işi çin ile alakalı ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZİNDE NE MÜŞKÜLÜNÜZ VARSA GÜN DOĞMADAN GİRSİN İNŞALLAH ÇOK SAOLUN

Oovv çok teşekkür ederim inanın gözüme uyku girmezdi evet işi çin ile alakalı ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZİNDE NE MÜŞKÜLÜNÜZ VARSA GÜN DOĞMADAN GİRSİN İNŞALLAH ÇOK SAOLUN
amin, sizden de. hayirli geceler

O nasıl biseymis ya
Cin falan gece gece tirstim valla

Hahahh olur öyle şeyler itiraf ediyorum ama ilk bende cin olarak algıladım :KK53: Sonradan nasıl yani diye tekrardan okuduğumda anladım durumu :KK70:

Ben ikinciyi okumadım orda kaybettim demek ki..
Hacı hoca sandım vallaha :) cin min bi silkinme geldi :)

İlahi kızlar çok yaşayın mutlu hayırlı yaşayın hepinizde :) hayırlı geceler aydınlatan arkadaşlara çok teşekürler

Ç harfini bi kullanın be abla :)
Altima şey edecektim ahahhaah

Back
X