Acil bilgisi olan bilgi verebilir mi ?

evlathasretiyle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
19
15
3
25
Hanimlar 29+2 günlük hamileyim ve Rahim boyunda kısalma ve incelme var dedi doktorum ve ( serkaj ) rahim ağzına dikis atılması gerekiyormuş sizde benim yaşadığım problemi yaşayan varmi amelyat olan var mı ameliyattan sonra bebek kac haftalik doğdu beni bilgilendirirseniz misiniz tüp bebekle hamile kaldım 3. Denemem de oldu ve korkuyorum erken doğum olursa riskli olur dedi doktorum

Bilgim yok konunuz görünsün diye yazıyorum. Geçmiş olsun inşallah sağsalim alırsınız kucağınıza

Canım bende 7+0 ım rahim ağzı kısalığı varmış 30-35 istiyorlarmış doktorum öyle dedi benimde 25 çıktı vitamin verdi kan sulandırıcı verdi ama tanıdığım var serklaj yaptırdı ve ilerletti ama yattı düşük riskine karşılık çok bir problem değil gebelik normal seyrinde devam ediyor serklaj ile

T
Rahim ağzı uzunluğun kaç canım bu önemli haftan biraz büyük genelde senin haftanda dikiş atılmaz ama doktorun tabi bir bildiği vardır

İnşallah banada serkajdan sonra doğuma kadar sirt üstü yatacaksın dikkat etmen gerekiyor dedi

Yanlış bilmiyorsam 20lerde
Yani haftanı düşünürsek aslında çok düşük değil canım serklaj basit bir işlem zaten dikkat etmen gereken enfeksiyon kapmamak ve doğuma kadar gerçekten hep yatacaksın sadece lavabo için kalkacaksın yemeklerini bile yatarak Yemen gerekecek ama zaten 30. Haftadasın 5-6 hafta dayansan bile yeter

26. Haftadayim doktorum bana Serklaj için geç olduğunu söyledi riskli olduğunu ben çok guvenemedim şu an 29. Haftada serklaj işine

Insallah o kadar dayansak yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…