Acil bilgisi olan yazabilirmi

omerrabia

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
28
36
8
33
Mrb kzlar ben 5+3 haftalk gebeyim.. benim hcg degerlerim normal sekilde ilerliyor kesemde gorundu fakat douglasimda sivi varmis bu nedir? Daha once yasayan oldumu acaba icimi rahatlatin neolur internette okuduklarm beni korkutuyor..:(

Mrb kzlar ben 5+3 haftalk gebeyim.. benim hcg degerlerim normal sekilde ilerliyor kesemde gorundu fakat douglasimda sivi varmis bu nedir? Daha once yasayan oldumu acaba icimi rahatlatin neolur internette okuduklarm beni korkutuyor..:KK43:
Canim beta HCG artisi iki kat ise ve kese göründüyse korkulacak birşey yoktur inşallah hic duymadim neden olduğunu doktor gormedimi daha

Canim beta HCG artisi iki kat ise ve kese göründüyse korkulacak birşey yoktur inşallah hic duymadim neden olduğunu doktor gormedimi daha

Cnm gordu doktor 2 gun hastanede yatmami istedi takip etti birgun yukseldi bu sivi digergun azaldi, sonra hcg degerlerm normal seklde ilerledigini gorunce beni taburcu etti ama yarin tekrar cagriyor yine bakicakms sıvı ne durumda diye..

Cnm gordu doktor 2 gun hastanede yatmami istedi takip etti birgun yukseldi bu sivi digergun azaldi, sonra hcg degerlerm normal seklde ilerledigini gorunce beni taburcu etti ama yarin tekrar cagriyor yine bakicakms sıvı ne durumda diye..
Bu Sıvı neredeymiş canım ben anlayamadım

Back
X