Nasil temizleme yapacaksin? Kendin mi sileceksin? Ben yikamaya verdigim icin kac ilmek bilmiyorumsitede ve nette aradım tam bir bilgi bulamadım. yeni evleneceğim bu akşama halı alacağız iş çıkışı. saray halı alacağım. 1400 ilmek. satıcıların bazıları diyor çok ilmek zor temizlenir iyi olmaz. kullanan bayanlar lütfen yardımcı olun. kaç ilmek daha iyi ve başka nelere dikkat etmeliyim.
Yok canım elde yıkamayacağım. Ama üzeri leke olunca temizlenmiyor diyorlar. Birde açık renk alacağım. Daha çok kirlenir sankiNasil temizleme yapacaksin? Kendin mi sileceksin? Ben yikamaya verdigim icin kac ilmek bilmiyorum
merhaba 1 senelik evliyim bütün eşyalarımız yurt dısına yerleşeceğim için 6500 tlye satıyorum 05063534272
merhaba 1 senelik evliyim bütün eşyalarımız yurt dısına yerleşeceğim için 6500 tlye satıyorum 05063534272
BUZDOLABI ÇAŞIR MAKİNESİ BULAŞIK MAKİNESİ TELEVİZYON SALON TAKIMI YATAK ODASI TAKIMI HALILAR 3 YOLLUK 4 OTURMA ODASI HALISI PERDELER ÜTÜ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 1 ADET ÇİFT KİŞİLİK YATAK BAZA VE BAŞLIĞI BİR ADET TEK KİŞİLK BAZA MASA ÜSTÜ BİLGİSAYAR PLAYSTATİON 3 ZİGON SEHPA YEMEK MASASI 6 KİŞİLİK PORTMANTO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?