acil bir bakarmısınız yardım ?

Ayy amiiin yaa inşallah ne güzel dua ediyosun sen öyle kimin eşref saati olduğu hic belli olmaz ettiğin duan inşallah kabul olur :) sende istiyosun galiba ? :)
İnsallah kabul olur evet biz de 6-7 aydir istiyoruz ama nasip olmadi malesef her ay yeni umut hayalkirikligi tekrar basa dön bakalim artik onceki kadar kafama takmiyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur yapcak bisey yok :)

İnsallah kabul olur evet biz de 6-7 aydir istiyoruz ama nasip olmadi malesef her ay yeni umut hayalkirikligi tekrar basa dön bakalim artik onceki kadar kafama takmiyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur yapcak bisey yok :)
Rahmetli annem bi dua veriyordu hayal meyal hatırlıyorum hep hamile kalıyolardı yusuf suresimiydi yunus muydu hatırlamıyorum kücüktüm daha aklımda kalmıs bi oku gülüm ya duanın gücüne inanıyorum ben

Sanane bacım sanane ağzım var diye konusmak zorunda değilsin ! Annen vefat etmiş baban alkol içecek diye seni köpek gibi çalıştırıyorsa yıl 2026da olsa kacılır. Hayat benim tasasıda sana düşmemiş işine bak bişey yazarken karsıdakinin durumunu düşün !
Bacım erkekten kaçarak erkeğe sığınmakta ayrı bi aklı selimlik ,duymak istemiyorsan sormayacaksın da o zaman ... Hayat hikayeni yazmak yerine gebelik sor o zaman.ağzım var die konuşmuyorum aklım var die yazıyorum..

Back
X