Ben birşey göremedim canım.benim arkadas cok istiyor hamile kalmayi yarin adet günü normalde kendisi ama 3 ay adet görmemisti düzenleyici yuttu ve düzenlendi en son adeti geldi bu simdiki ikinci adeti olacakti eger tabi 28 günde bi gelirse yarin olscak sdet test yapti ben cizgiyi görbiliyorum ya siz? Adete bir gün kala daha bet olmasi lazim degilmiydi cizginin?
Benim degil arkadasin canm. Tamam ozaman bende bi sorun var kimde göremiyosa hayret yaniBen de göremedim ne yazık ki. Keşke testi açmasaydınız.
Benim degil arkadasin soruyum bi cekebilirse ceksin yakindsnYa ben de gördüm sanki. Daha yakından çeksen olmaz mı?
Canım hafif bir çizgi var arkadaşın bir gün sonra tekrarlasın koyulaşacakmı baksınbenim arkadas cok istiyor hamile kalmayi yarin adet günü normalde kendisi ama 3 ay adet görmemisti düzenleyici yuttu ve düzenlendi en son adeti geldi bu simdiki ikinci adeti olacakti eger tabi 28 günde bi gelirse yarin olscak sdet test yapti ben cizgiyi görbiliyorum ya siz? Adete bir gün kala daha bet olmasi lazim degilmiydi cizginin?
Tamam canım anladım senin değilBenim degil arkadasin soruyum bi cekebilirse ceksin yakindsn
Hemen cikmis. Ya her gelen okumadan resme bakiyo ayni seyi diyor ondsn yoksa ben zaten hamileyim
Tamam canım anladım senin değil. Bir de yaptıktan ne kadar süre sonra çıkmış o da önemli.
Bir öncekilerdede resimlerde gözükmüyodu hic ama var diOdu kendisi simdi resimdede biraz belirgin olmus zar zor görülebiliOCanım hafif bir çizgi var arkadaşın bir gün sonra tekrarlasın koyulaşacakmı baksın
1.resimde belli oluyor canım , kan testi versin olmadı kesin sonuç alır.İnşallah hamiledirBir öncekilerdede resimlerde gözükmüyodu hic ama var diOdu kendisi simdi resimdede biraz belirgin olmus zar zor görülebiliO
Insallah öyledir canm. Pazartesini beklemeli ozmn1.resimde belli oluyor canım , kan testi versin olmadı kesin sonuç alır.İnşallah hamiledir
Malesef pazartesi kendisi yurtdisinda kan almiyorlar hafta sonuEvet ben gördüm kan testi yapılsa bugun
H.olsun diyeyim şimdiden :))Insallah öyledir canm. Pazartesini beklemeli ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?