• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama acil bir cevap

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

neyzenel1963

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
64
1
46
kızlar 28 eylülde aşılama yaptırdık en erken ne zaman kan tahlili yaptırsam belli olur?bide idrar tahlilini kaç gün sonra yapsam çıkar? siteleri dolaştım ama istediğim gibi bilgi bulamadım şimdiden teşekkürler

kızlar 28 eylülde aşılama yaptırdık en erken ne zaman kan tahlili yaptırsam belli olur?bide idrar tahlilini kaç gün sonra yapsam çıkar? siteleri dolaştım ama istediğim gibi bilgi bulamadım şimdiden teşekkürler
Asilamadan 15 gun sonra kan testi yaptırıyorsunuz. Idrar testi sizi yaniltabilir bence direk kan testi yaptirin.

Son düzenleme:

ilacın etkisi 10-12 gün sonra atılıyor vücuttan yani aşılamadan sonraki günden başla 12. gün test yaptır canım bana doktorum öğle dedi

Back
X