Acil bir durum

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Dün gece tam yatmak uzereydimki saat 12de yavru bı köpek ağlaması.baktim minicik daha.uyuyan eşimi uyandırdım ne olur getir korkmuş hemde karnını doyuralim diye.once çok tepki gösterdi.baktimki çok ağlıyor dayanamadım illa kaldırdım gitti getirdi.sevdim okşadım saatlerce kucağımda.karnini doyurdum suyunu icirdim.sabaha kadar uyumadım başını bekledim resmen.sabah olunca çocuklarım sevdi eşim zaten otların arasından eve kadar taşıyıp geldi.ama hava aydinlaninca bı baktım kulakları o zehirli kenelerle dolu.cimbizla çıkardım.ama nasıl bir evham sardı beni anlatamam.ya çocuklarıma eşime keneden enfeksiyon geçtiyse ya gene atlarsa bizede.halbuki ben onun o aglayislarina dayanamamış tüm.kotu insanlar zarar vermesin arabalar ezmesin diye eve kavga dövüş getirmiştim.suan o küçük varlığın ve ailemin yüzlerine bakıp bakıp ağlıyorum.cok korkuyorum bişey olursa diye.o yavruya da kıyamıyorum.ya Kırım Kongo kenesiyse.Allahim ne olur bilgili planlarınız Allah aşkına bişey yazın.sabahtir ağlıyorum.gecede uyumadım

Veterinere götürün,muayene vd aşılarını yaptırın.Bu şekilde içiniz rahat olabilir.

Aynı diye duydum bende cok

Evet eşimi ikna edebilirsek goturecem
Sokaktan bulduğunuzu söylerseniz fiyat konusunda yardımcı olurlar,içiniz rahat oldun diye söyleyeyim;küçüklüğümden beri kedi,köpeklerle haşır neşirim.Hiç hastalık kapmadım bu yaşıma kadar ama mutlaka götürüp bir muayenesini ve aşılarını yaptırın.

Yaptığınız çok güzel bi şey savunmasız bi yavruya yardım etmişsiniz. Ben de yıllardır sokaktaki hayvanlarla ilgileniyorum hiç hastalık kapmadım ancak bilinçli olmak da gerekiyor evin içine aldınız sanırım o sebeple korkuyorsunuz. Kenelerin zehirli olduğunu sanmıyorum size veya çocuklarınıza yapışsa zaten anlardınız keneler çok da küçük olmuyorlar. Yavrunun hemen kliniğe gitmesi aşıları yapılması; bütün keneleri dökülene kadar da muhtemelen klinikte yatması gerekiyor. Belediyelerin yerleri de oluyor. Yavru gittikten sonra da bulunduğu ortamı sirkeli suyla silebilirsiniz

Yaptığınız çok güzel bi şey savunmasız bi yavruya yardım etmişsiniz. Ben de yıllardır sokaktaki hayvanlarla ilgileniyorum hiç hastalık kapmadım ancak bilinçli olmak da gerekiyor evin içine aldınız sanırım o sebeple korkuyorsunuz. Kenelerin zehirli olduğunu sanmıyorum size veya çocuklarınıza yapışsa zaten anlardınız keneler çok da küçük olmuyorlar. Yavrunun hemen kliniğe gitmesi aşıları yapılması; bütün keneleri dökülene kadar da muhtemelen klinikte yatması gerekiyor. Belediyelerin yerleri de oluyor. Yavru gittikten sonra da bulunduğu ortamı sirkeli suyla silebilirsiniz
Evet balkondaydi sabaha kadar .ister istemez tedirgin oldum.hem küçücük bişey hasta olursa ya da o keneler hem onu hem bizi hasta ederse diye çok korktum.birde nasıl sevimli bir gorseniz

Back
X