- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Dün gece tam yatmak uzereydimki saat 12de yavru bı köpek ağlaması.baktim minicik daha.uyuyan eşimi uyandırdım ne olur getir korkmuş hemde karnını doyuralim diye.once çok tepki gösterdi.baktimki çok ağlıyor dayanamadım illa kaldırdım gitti getirdi.sevdim okşadım saatlerce kucağımda.karnini doyurdum suyunu icirdim.sabaha kadar uyumadım başını bekledim resmen.sabah olunca çocuklarım sevdi eşim zaten otların arasından eve kadar taşıyıp geldi.ama hava aydinlaninca bı baktım kulakları o zehirli kenelerle dolu.cimbizla çıkardım.ama nasıl bir evham sardı beni anlatamam.ya çocuklarıma eşime keneden enfeksiyon geçtiyse ya gene atlarsa bizede.halbuki ben onun o aglayislarina dayanamamış tüm.kotu insanlar zarar vermesin arabalar ezmesin diye eve kavga dövüş getirmiştim.suan o küçük varlığın ve ailemin yüzlerine bakıp bakıp ağlıyorum.cok korkuyorum bişey olursa diye.o yavruya da kıyamıyorum.ya Kırım Kongo kenesiyse.Allahim ne olur bilgili planlarınız Allah aşkına bişey yazın.sabahtir ağlıyorum.gecede uyumadım