• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bir durum!!

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
68
Merhaba ablalarım. Çok acil olduğu için buraya yazmak zorundayım. 16 yaşında olduğumu hepiniz biliyorsunuzdur. Arkadaşlarımla denize gideceğim haftaya fakat çok ama çok az göbeğim var. 5 günde falan onu eritmem gerekiyor. Ayva göbek bir de benim bu göğsümün altındaki kemikler bi acayip ilerde duruyo. Sanırım göbeğimi tamamen eritirsem geçer o. Uygulamam gereken bir spor programı varsa paylaşır mısınız lütfen? Bir de ben kışın haftada en az 3 gün yarım saatlik zumda yapıyodum ama havalar sıcakladığı için çok zor geliyo, ölüyorum bitiyorum resmen sıcaktan. Yaklaşık 1 aydır yapmıyorum zumbayı. Bildiğiniz kısa vadede işe yarayacak hareketleri paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bir de beslenme programı. (Göbeğim öyle oturduğumda kat kat olmuyo, normal. Sadece midemin bulunduğu bölge şiş biraz. Ama dümdüz olmasını istiyorum) Çok acil. Yanıtlayan herkese teşekkürler.

Bu kadar paniklemenize gerek yok .. mekik çekin o güne kadar gider..

Bu kadar paniklemenize gerek yok .. mekik çekin o güne kadar gider..

5 günde insan mekik cekerek göbegi eritseydi hic kimsemizde göbek sorunu olmazdi.. hem mekik sadece karin kaslarini güclendirir, ordaki yaglari eritmez..

canim senin soruna gelince 5 günde mucize ariyorsan bence unut cünkü 5 günde göbek erimez, insanlar kac ay kac yil spor yaparak zar zor veriyorlar bu yaglari..
bence ilk olarak göbekteki ödemi, siskinligi atmak icin ekmek, makarna, pirinc pilavi, pogaca, börek, cörek ve tüm tatlilardan ve son olarak tuzu, özellikle tursudan vazgeciceksin. bu sekilde 5 günde göbekten bi kac santim inersin, ama yaglarin gitmesi icin bir program ariyorsan sana uzun vaadede yariyacak güzel sporlar egzersizler önerebilirim.. öyle hemencik yag eritme gibi bisey söz konusu olamaz canim.. ama eger senin ufakcik bi cikintin varsa mide bölgesinde, ozmn kesinlikle ödem olustu diye düsünüyorum.. dedigim seylerden uzak durup bol yogurtlu ögünler yersen, ayran, yogurtlu müsli, meyveli yogurt, cacik, yani yogurtla yapabilecegin seyler yersen icersen ögün aralarinda sana yararli olabilir, siskinligini indirir. bol salata ve protein icerikli seyler ye.

egzersiz olarak bunu yapabilirsin:

Flat Belly Workout - Abs and Obliques Workout to Tone Stomach - YouTube

cok zor hareketleri var ama yapmayi dene bence cok etkili.. egzersizleri yaparken göbegini icine cek, dahada etkili olucak.
gögüsün altindaki kemikler galiba kaburgalarindan bahsediyorsun, kaburgalarin aciksa o göbegide etkilde, kapatmayi ögrenmen lazim, ebru salli pilateste kaburgalarini nasil kapatacagini ögretiyor, youtubeda videolarina bakabilirsin ;))

5 günde insan mekik cekerek göbegi eritseydi hic kimsemizde göbek sorunu olmazdi.. hem mekik sadece karin kaslarini güclendirir, ordaki yaglari eritmez..

canim senin soruna gelince 5 günde mucize ariyorsan bence unut cünkü 5 günde göbek erimez, insanlar kac ay kac yil spor yaparak zar zor veriyorlar bu yaglari..
bence ilk olarak göbekteki ödemi, siskinligi atmak icin ekmek, makarna, pirinc pilavi, pogaca, börek, cörek ve tüm tatlilardan ve son olarak tuzu, özellikle tursudan vazgeciceksin. bu sekilde 5 günde göbekten bi kac santim inersin, ama yaglarin gitmesi icin bir program ariyorsan sana uzun vaadede yariyacak güzel sporlar egzersizler önerebilirim.. öyle hemencik yag eritme gibi bisey söz konusu olamaz canim.. ama eger senin ufakcik bi cikintin varsa mide bölgesinde, ozmn kesinlikle ödem olustu diye düsünüyorum.. dedigim seylerden uzak durup bol yogurtlu ögünler yersen, ayran, yogurtlu müsli, meyveli yogurt, cacik, yani yogurtla yapabilecegin seyler yersen icersen ögün aralarinda sana yararli olabilir, siskinligini indirir. bol salata ve protein icerikli seyler ye.

egzersiz olarak bunu yapabilirsin:

Flat Belly Workout - Abs and Obliques Workout to Tone Stomach - YouTube

cok zor hareketleri var ama yapmayi dene bence cok etkili.. egzersizleri yaparken göbegini icine cek, dahada etkili olucak.
gögüsün altindaki kemikler galiba kaburgalarindan bahsediyorsun, kaburgalarin aciksa o göbegide etkilde, kapatmayi ögrenmen lazim, ebru salli pilateste kaburgalarini nasil kapatacagini ögretiyor, youtubeda videolarina bakabilirsin ;))

önerilerin için teşekkürler. azıcık ayva göbeğim var ve normalde ne çok tok nede çok açken göbeğim süper ama biraz tokken güneşlenir gibi yattığını düşün. işte kaburgalar ortaya fena halde çıkıyo. (ayakta, dik durduğumda sıfır, sadece ayva göbek var ama yatınca işte) normalde zumba yaparken hiç yoktu ama şimdi var. o videoları da gönderirsen çok mutlu olurum

önerilerin için teşekkürler. azıcık ayva göbeğim var ve normalde ne çok tok nede çok açken göbeğim süper ama biraz tokken güneşlenir gibi yattığını düşün. işte kaburgalar ortaya fena halde çıkıyo. (ayakta, dik durduğumda sıfır, sadece ayva göbek var ama yatınca işte) normalde zumba yaparken hiç yoktu ama şimdi var. o videoları da gönderirsen çok mutlu olurum

ozmn kaburgalarin aciktir cnm onu kapatmayi ögrenirsen ayva göbeginde olmaz yatarken. yatarkn benim kaburgalarimda acilirdi ama bi ara pilatesle kapatmayi ögrendim ve bidaha acilmadi.. karin kaslarini kullanmadigin icin aciliyorlar canim eger karin kaslarin güclü olsaydi hic acilmazdi.. sana örnek bi video gönderiyorum pilatesle ilgili,orda kaburga kapatma konusunda da bahsediyor ebru salli. :) hem dinle hem yaparsin ara ara :))
[video=youtube;yBfFumPuE3o]http://www.youtube.com/watch?v=yBfFumPuE3o[/video]

sabahları 1 saat yürü ve günde 2,5 lıtre su iç... hiç ekmek yeme kızartma fılanda abur cuburda yok salata karpuz fılan atıştır... gidio ben öle yapmıstm.. işe yaradı:16:

Back
X