acil blgisi olan yardım etsin ne olur arkadaşlar

burcum19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
119
0
46
İstanbul
7 aylık gebeyim arkadaşlar ama hamileliğimde başıma gelmeyen kalmadı..tam kendimi yeni toparlamışken ,doktor şimdiye kadar gelişimi normal olan bebeğimin bacak boyunun 3 hafta kadar hiç uzamadığını aynı kaldığını söyledi..bunun sebebi sağlıksız bir bebek yada farklı olabilir araştırmalıyız dedi..öylesine kötüyümki,3 gündür gözümde uyku yok..yemek ise bebeğim için zorluyorum kendimi..sürekli elim karnımda onu hissetmeye çalışıyorum.aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı..peki ya hep aynı devam eder bacak boyu uzamaz,gelişmezse,çıldıracağım lütfen fikri olan yazsın

Oy canım sakin ol lütfen . kötü düşünme . kendini de bebeğinide üzme . Başka bir doktorada görün mutlaka detaylı USG ye bir tatlım . belki doktorun farklı hesaplama falan yapıyor olabilir . 12 senedir gider gelirim doktorlara artık hiç birine güvenemez oldum . Başka bir yere gitme şansın varsa git lütfen içini rahatlatırsın endişelenme hemen .
Allah yardımcın olsun . Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin .

amin cnm inş ama 3 doktora gittim 3de 3 hafta bacak boyu geri dedi ve öyle çok korkuyorumki..rabbime sığınıyorum ama bu normal bir durum olabilirmi yada aynısını yaşayan var diye okudum burada sonuç ne oldu..inan kendimi kaybettim artık üzüntüden detaylıya gireceğim ama içim içimi yiyor

canım ya üzülme ne olur . seni çok iyi anlıyorum için yanıyor acıyor üzüntünü yenemiyorsun ne desem boş biliyorum .
Dilerim kötü bir durum yoktur . En kısa zamanda Rabbim içine ferahlık versin .

inan çok kötüyüm canım anlatamam duygularımı..allah kimseye yaşatmasın bu psikolojiyi...öyle çok korkuyorumki,zaten çok zorluklarla geldim bu duruma..ona kıyamaıyorum dayanamıyorum inan

canim gecmis olsun. azicik sakin olmaya calus tatlim ikinize de zararli. bunu duymadim ama iki arkadasim sunu yasadi:

1) anne karnindayken bebeginizin basinda 3 tane kist var dediler. zeka geriligi olacak dediler. suan 4 yasinda ve dunyanin en zeki cocugu.

2) diger arkadasimi da kurtaja alacaklardi ozurlu olur diye. kiz resmen masadan geri kalkti. simdi dogurdu. alkah nazardan saklasin hicbir ozuru yok :))

demek istedigim allah herseyin hayirlisini verir birtanem. ne olur kendini sakin tutmaya calis.

inan çok kötüyüm canım anlatamam duygularımı..allah kimseye yaşatmasın bu psikolojiyi...öyle çok korkuyorumki,zaten çok zorluklarla geldim bu duruma..ona kıyamaıyorum dayanamıyorum inan

içindeki endişeyi anlıyorum canım şimdi diken üstündesin . Bir an önce biri bir şey söylesin istiyorsun .
Ama içini temiz tut kötü düşünme lütfen . Detaylı usg ye girmeyi ihmal etme kendini rahatlarsın en azından . korkma kötü bir şey yoktur Allahın izni ile inşl .
Hem burada bence vardır bu durumu yaşayan arkadaşlar sana inşl ışık olurlar .

inşallah önemli birşey değildir.Çocuklar sözkonusu olunca anneler sakin olamıyo ama iyi düşünmeye çalışın.Doktor direk sağlıksız bebek dememiş başka birşey de olabilir demiş ,hemen kötüye yormayın lütfen.

dayanamıyorumki canım inan dünyam karardı elimde değil..onun en ufak hareketi güç veriyor sadece..bu zamana öyle zorluklarla geldimki,burada aynı durumu yaşayan birkaç kişiyi farkettim inş benimde üzüntüm yanıma kar kaır inş canım

duygularıma tercüman olmuşsun canım inan psikolojim alt üst durumda..en yakınların bile bir yere kadar yanında oluyr.acını üzüntünü sadece kendin yaşıyorsun..

duygularıma tercüman olmuşsun canım inan psikolojim alt üst durumda..en yakınların bile bir yere kadar yanında oluyr.acını üzüntünü sadece kendin yaşıyorsun..

ah canım ya seni şimdi senin gibi olmayan kimse anlamaz . İnşlllllllllllllllllllllll endişelerin boştur . inşllllllllllllllllllllllllllllllllllll her şey bir yanlış anlamadır . Güzel haberlerini inşl verirsin bize .

çok haklısın kolay değil tabi ki,insan en ufak bir şeyden endişe duyuyor.Ben henüz 20 haftalık hamileyim bu haftalar da bebeğin her hareketini hissedemeyeceğimi bildiğim ve 2.gebeliğim olduğu halde sabahtan beri elim karnımda ,sanki hareket etmiyo gibi geliyo.İnsan emin olduğu şeyden bile şüpheye düşebiliyor yani annelik gerçekten çok farklı bir duygu anlatılamaz.
Ama hemen peşin peşin canını sıkma demek istiyorum.Doktor kesin birşey konuşmamış ki,araştıralım demiş sadece.Ne yaşadığını bilmiyorum ama Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir.Bol bol dua et .Ben de edicem senin için.İnşallah kötü birşey çıkmayacak.Ne zaman kontrol ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…