Acil! Bolu da kadn doum uzman aryorum

blonde14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
14
0
86
40
Bolu
arkadaşlar merhaba 8 haftalık hamileyim ve bolu da gidebileceğim bir kadın doğum uzmanı arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim... :CüvCüv:

arkadaşlar merhaba bende boluda yaşıyorum. hamile olduğumu yeni öğrendim. boluya geleli 1 buçuk sene oldu ve doktorları tanımıyorum. siz bulabildinizmi?

mesajlara cvp vermek için geç olmuş baya ama ihtiyacı olanlar için söylüyorum dr. ayhan ekici ben memnunum

arkadaşlar bolu iyi bir kadın doğum uzmanı bence yok genel de ayhan beyi tavsiye ediyorlar bana da tavsiye ettiler ama ben tuncay özbakıra gidiyorum beğenmez isem değişirim artık

CANIM ÇAĞSU HASTANESİ ALPTEKİN ALAGÖZ KESİNLİKLE ÖNERİYORUM:ecrin_bebek:

Özel Çağsu hastanesinde Cengizhan Kolata ya giden var mı,tavsiye edermisiniz ?

ben ankaradayım ama tüm kontrollerime boluya geldim hakan beyde bu yeni hastanede süper
ankarada bu kalitede bi hastananede acayip fatura çıkarıyorlar boluda doğum bile 350 400 tl

ben ankaradayım ama tüm kontrollerime boluya geldim hakan beyde bu yeni hastanede süper
ankarada bu kalitede bi hastananede acayip fatura çıkarıyorlar boluda doğum bile 350 400 tl

istersen aytuğ beyin gününü takip edip onada gidebilirsin canım çağsu çok kalabalık ve pis bence aytuğ kolankaya yı tek geçerim boluda 1 numarA

istersen aytuğ beyin gününü takip edip onada gidebilirsin canım çağsu çok kalabalık ve pis bence aytuğ kolankaya yı tek geçerim boluda 1 numarA

Bolu da mı ki Aytuğ Kolonkaya..Açıkçası bu dr.tv progamında çok sempatik vs bir tip çiziyor ama ona giden arkadaşlarım genelde memnun değiller..Yani ilk defa sana rastladım memnun olduğunu söyleyen..Bilemedim ki canım...Çağsu hastanesi pis ve kalabalık demek :(( Ben Düzce de yaşıyorum..Burada doğru dürüst jinekolog yok..Bolu belki yakın olduğu için olabilir diye düşünmüştüm..Yani gidip gelmesi kolay olabilir diye...

Yeni hastane derken ? Bolu da mı ? Hangi hastane ? Araştırayım...

valla hakan apiden memnun olmayan duymadım sen boluya git bak 2 sinede karar senin düzcede tıp fakne ii diyorlar ordanda bi dr un olsun dönüşümlü gidersin bence en ii dr hamilelikte en yakında olandır doğumu boluda yapmıycaksan düzcedende kesin bi dr un olmalı ama boluyada kontrole gidersin çağsu devlet hastanesinden beter gidince anlarsın canım sormak istediğin bişey olursa ben burdayım bu arada aslen düzceliyiz ama ailem boluda yaşıyor dedemlerde ilçe garajının yanındaki aptmanda yaşıyor düzcede

hakan api 11 haftalıkken bana oğlun olcak dedi ankaradaki dr um bunu 20.haftada söyledi ultasonu çok ii makinalarıda yeni

Ben doğumumu İzmir de yapmıştım canım..Ben de İzmirliyim aslen..Düzce de doğru dürüst jinekolog yok malesef...Çok araştırdık..İyi olan 1-2 tanesi de gitmiş Düzce'den malesef..

Back
X