acıl boyle bır durumla karsılasanlar bır baksın

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
21
0
40
Ankara
kızlar benım son adet tarıhım 24 ekım

calısma tarıhımız 13 kasım ve 15 kasım

ılk bata hcg testım 322 cıktı, 11 gun gectı adetım

dıgerı 2750 cıktı 16 gunde bu cıktı

doktor ıyı dedı

fakat adet tarıhıme gore 7 haftanın ıcındeyım bugun ultrasonda mını mınncacık keseyı gordum doktor daha 3/4 haftalık dedı

gec dollenme olup olmadıgını bebek gordukden sonra anlarız dedı kac gun de gozukur bebek kafa karıstı yaaaa

sızce gec dollenmemıdır yoksa kotu bırseymı of yaaaaa

cnm adete göre 7,5 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık gözküyor kese ve bebeğin gelişimne göre 1,5 hafta geriden geliyorum dr lar belirli zaman geçmeden net konuşmuyorlar benim dr da öyle merak etme...

Hamilelik son adet tarihine göre hesaplanır ama geç ya da erken döllenme diye birşey var ben de tam anlamadım ama bana da doktorum erken döllenme demişti bebeğim 1 hafta önden gidiyor ama adete göre hesaplanıyor herşey. Doktoruna güven, kafanda çok problem yapma ve hamileliğin tadını çıkar. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.

evet dıktorda oyle dedı adet tarıhı onemlı bızım ıcın dedı ama ıse bebegı gordukden sonra daha sekıllenırrrrr

ıkıncı bebegım ama genede strese gırıyorum bu tars seylerde

tesekkurler cnm ay bır gorseydık rahatlıyacaktım

bende 5 haftalıkken gittim gözükmedi 6 haftalıkken gittim ultrasonda gene gözükmedi ama alttan baktılar bu sefer gördük pıtpıt atıodu kalbii sıkıntı yapmamak gerek ama oda olmuyor maalesef ilk gördüğümde benimde kese boştu dr bebek olabilirde gelişmeye bilirde içinde demişti hep aynı şeyler yani
şimdi gördük şimdide görsekte 2 hafta sonrasına bakıcaz dedi belki gelişmeyebilirmiş kalbi durabilirmiş hep olumsuz konuşuyorlar heralde belli bir haftayı doldurmadan net konuşmak istemiyorlar.

canım en son durum ne oldu?cevap yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…