Acil!!! Bromelain kullanan var mı?

seyma456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
27
5
1
29
Kızlar merhaba, Instagramda zühre ananın bromelainini çok görüyordum belki 3-5 kilo verdirir diye aldım daha yeni. 1 hafta içinde 3-4 kez içtim. Karın ağrısı ara ara şişkinlik yapıyor metabolizmam hızlıydı daha da hızlandırdı. Gelelim sıkıntıma. Adete 5-6 gün var ve günü güne görürüm hep. Az önce gelen akıntıda çok hafif şekilde pembemsilik farkettim ve karnımda adet olacakmış gibi şişkinlik var. Çok şaşırdım daha erken diye. Hemen internete baktım Bromelain için diyor ki adet dönemi kullanmayın kan sulandırıcıdır çok kanama yapar. Acaba erken adet görmeme mi sebep olacak bu ?
Keşke içmeseydim ya dokundu mu ne oldu anlamadım. Annemde içme sakın öyle şeyleri diye uyarmıştı kaç kez. Yine haklı çıktı galiba.
Acaba kullanan var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim.

Bende 3 haftadır falan kullanıyorum. Şu an adet dönemindeyim her zamanki şekilde geliyor bi fark yok bende.
Hmm anladım canım. Adet döneminde içilmesi önerilmiyor ona dikkat et bence bende yeni öğrendim Şimdi alıcıların yorumlarına baktım bazı kadınlardada aynı sıkıntı olmuş meğer. Kullanırken regl olanlar, regli yeni bitmişken tekrar regl görenler, hepsi çok şaşırmış haliyle.şiddetli kanama yaşayanda olmuş. benim adetime 5-6 gün var benimde erken olmama sebep olacak gibi görünüyor, o pembemsi akıntı çok şaşırttı benide.bel ağrısıda eklendi ve en son bugün sabah içtim. Evet metabolizmayı çok çalıştırıyor ama bu tarz bi yan etki yapabileceği hiç aklıma gelmezdi. Kimine iyi kimine kötü geliyor demekki. Biraz moralim bozuldu ve endişelendim ister istemez. Şuan için içmiycem bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…