Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende var canim.bn seninle ozelden konusacaktim görüşelim orda5 aylık kızım çok hasta acil bir şekilde buhar makinesi lazım elinde olan varmı uygun fiyat olması lazım
Çok teşekkürlerMrb Cnm Facebook tan çocuktan çocuğa ikinci el ve çocuktan çocuğa 2.ci el sitesine üye ol orada kitle daha geniş umarım aradığınızı bulabilirsiniz
Maalesef bulamadim özellikle ilaç verilen makinadan arıyorumRica ederim inşallah bulursunuz ayrıca bulursanız bana da haber verirseniz memnun olurum![]()
Olur çok memnun olurumPaylaşım yaptınız mı arıyorum diye Cnm ben paylaşım yapayım veren olursa döneyim. Size
özel den yazdım sizeMrb Cnm ben letgoda buhar makinası buldum 50 TL arzum marka iki gözü var büyük ihtimal ilaçlı eğer bulamadiysaniz iletisime geceyim
Merhaba sıfır ürünlerde o fiyatlara marka modeli neMrb bulabildiniz mı biri öksürük ilacı kullanılabilen nebilazitor buhar makinası satıyor 60 TL işinizi görürse numarasını alayim