• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Acil buhar makinesi

Murside

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
655
127
103
5 aylık kızım çok hasta acil bir şekilde buhar makinesi lazım elinde olan varmı uygun fiyat olması lazım

Güncel hem ilaç verilen makinadan ve ev için olandan arıyorum

Mrb Cnm Facebook tan çocuktan çocuğa ikinci el ve çocuktan çocuğa 2.ci el sitesine üye ol orada kitle daha geniş umarım aradığınızı bulabilirsiniz

Aradığınız şey Nebulizatör ise internette uygun fiyatlara da var, 70 lira mesela sizin için pahalı mı?

Mrb Cnm ben Bursa da oturuyorum letgo programında birisi satıyor buhar makinası açıklama yazmamış 2 bölmesi var 50 TL eğer arıyorsan hala ben sorayım satıyor mu diye ayrıca özelliklerini

Mrb Cnm ben Bursa da oturuyorum letgo programında birisi satıyor buhar makinası açıklama yazmamış 2 bölmesi var 50 TL eğer arıyorsan hala ben sorayım satıyor mu diye ayrıca özelliklerini

Mrb Cnm ben letgoda buhar makinası buldum 50 TL arzum marka iki gözü var büyük ihtimal ilaçlı eğer bulamadiysaniz iletisime geceyim

Mrb bulabildiniz mı biri öksürük ilacı kullanılabilen nebilazitor buhar makinası satıyor 60 TL işinizi görürse numarasını alayim

Back
X