• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimin saldırganlığı acil bakabilirseniz çok sevinirim

Kaliteli ürünler su an nasıl?
Valla şu anda çok sakin yanımda uyuyor, odanın içinde cihazı da taktık, sakinleştiricisini de gündüz 12 gibi vermiştim zaten ama şu anda küçük kedinin kapının önüne gelip miyavlama ihtimali zaten yok olsa tetikler mi ilaçlıyken bilmiyorum dün o kapının önünde miyavlarken cinnet geçirip bana saldırdı çünkü., inşallah bir haftada işe yaramış olur
Çok çok geçmiş olsun..umarım bir an önce sakinler ve Minnoş haline geri döner..
Çok sağ olun ❤️ hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim dün geceden beri yalnız bırakmadınız beni buna gerçekten çok ihtiyacım vardı desteklerinizi esirgemediniz Allah razı olsun

Valla şu anda çok sakin yanımda uyuyor, odanın içinde cihazı da taktık, sakinleştiricisini de gündüz 12 gibi vermiştim zaten ama şu anda küçük kedinin kapının önüne gelip miyavlama ihtimali zaten yok olsa tetikler mi ilaçlıyken bilmiyorum dün o kapının önünde miyavlarken cinnet geçirip bana saldırdı çünkü., inşallah bir haftada işe yaramış olur

Çok sağ olun ❤️ hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim dün geceden beri yalnız bırakmadınız beni buna gerçekten çok ihtiyacım vardı desteklerinizi esirgemediniz Allah razı olsun
Sakin ve uyuyosa görünürde bi saglık sorunu yok belli yoksa acı cekerdi. Kesinlikle bisey tetikledi yoksa durduk yere böyle olmaz bunlara bazen böyle tanrı kompleksligi geliyor birbirlerine halleniyorlar sizinkisi bi tık cinnetlik olmus bir süre gözlemleyin🙏🏼

Back