Acil!Burun ameliyatı hakkında...

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Arkadaşlar,eşimi burnundaki deviasyondan dolayı ameliyat olmaya en sonunda ikna ettim.Genel anestezi yapılacak.
Ameliyata saat 9 da giricez,yaklaşık kaçta hastaneden ayrılırız,işimden ona göre izin alıcam,işler yoğun olduğu için tam gün izin vermezler.

kimse yazmamış ben bildiklerimi yazıyım bari :)
saat dokuzda girecekse en kötü ihtimalle 3 saat ameliyat sürer
12 de çıkarsa yarım saat uyanması sürse,2 saate kendine gelir buna göre saat 4 gibi çıkacak durumda olur yani yine tüm günün gidecek sanırım ama saat 2 de çıkabilecek durumdada olabilir ben öyleydim
şimdiden geçmiş olsun umarım iyi geçer

eh dr un dediğine göre ameliyat 45 dk sürse 10 da odasına alsalar bi 2 saat mutlaka yatırırlar sonucta genel anestezi..12 den önce cıkıcağınızı sanmıyorum..en iyi ihtimal 12.
grçmiş olsun.

ya sırf ameliyat 45 dk sürse, bunun ayılması bayılması 1.5 saati bulur, odaya cık in, anesteziden kurtul, yüzüne bisiler koy fln bilemiorum da onlarda tahminen 2 saat sürse, bir de ameliyat öncesi hazırlık var iste damar yolu acılacak, tahlil yapılmadıysa onlar yapılacak anestezistle görüsülecek falan fıstık onlar da 1 saat sürse benm tahminim toplam 4.5-5 saate ihtiyac var gibi. sabah 9da gidilecekmis, o halde öglen ikiye kadar fln bunlar bulur gibi gelio bana bilemiyorum da

Back
X