cnm sence benım ustte paylastıgın resımdekı cok mu kötüüKurutmalı çamaşır makinasını pek tavsiye etmiyorlar
7 senedir samsung kullanıyorum çok memnunum
Tavsiye edebilirim
cnm sence benım ustte paylastıgın resımdekı cok mu kötüühoover nasıl fıkrı olan varmı
arastırdıgım kadarıyla bende samsung alıcam sanırım lg den vazgectım sanırımBOSCH WAQ20480TR ÇAMAŞIR MAKİNESİEki Görüntüle 1215446
benim çamaşır makinem bu canım 1 senelik ve çok tasarrufla yıkamasıda gayet iyi kurutması yok ama baya kuru çıkarıyo çamaşırları benden sonra 2 arkadaşım daha aldı ve onlarda çok memnunlar bakmanı tavsiye ederim
arkadaslar merhaba camasır makınem aniden bozuldu ve ben artık tamıre pğara vermek ıstemıyorum zaten yenılemeyı dusunuyodum fakat ıstedıgım urunlerın fıyatı bıraz yuksek. hazırlıksız yakalandıgım ıcın ucuz bısey ıstıyorum ama oyle 5 kılo yıkamada ıstemıyorum.
napıcam bılmıyorum fıkır ve model verırmısınız lutfen.
ayrıca bu hem yıkama hem kurutmalar nasıl kullananlar memnun mu
lg nın var bı tane 8 kg yıkama 4 kg kurutma...
,
acil cvplarınızı bekjlıyorum cunku bu aksam alıcam ınsallah
ben vestelın sınema sıstemını aldım hıc memnun kalmadım. beko da gereksız pahalı ben koca bunyesınde claısıyorum vıcdanım arcelık beko al dıyo ıhanet olmasın dıye ama cok pahalı gercekten adına para verıyomus gıbı hıssettım.Sakın sakın Hoover falan almayın. Bilindik bir marka olsun. Ben Vestel'den memnunum ama Samsung da iyi. Beko da iyi der annem senelerdir kullanır.
Evet bosh ,samsung bende baktım ama çok güvenemedim açıkcası bir arkadaş media markt çalışıo bizede o tavsiye etti tüm beyaz eşyayı bosh aldık :)aa senınkı bosch mus pardon
Bir arkadaşımda arçelik aldı ama hiç memnun değil değiştirmek istiyo ama daha alalı 1 sene yeni oldu temiz yıkamadığından şikayetçi sizde varmı öyle bir sorun yoksa onamı denk geldi acabaBence vestelden uzak dur ne aldıysam tamirci çağırdım
arçelik kullanıyorım memnunum
8kg 30 dakika yıkaması var
programlarına bak derim ben bazısında 15 dakikalık yıkama var yaz aylarınca iyi oluyor t-shirt yıkamada ,kilim yıkamada birde sütyen yıkamada ne kadar ayrıcalıklı program var o kadar iyi
mesela elle yıkama,perde yıkama,kazak yıkama bunlara bak
bunlar kolaylık sağlıyor ama alırken ucuzuna kaçma derim ben nede olsa bir 10 yılı çıkarsın
Bir arkadaşımda arçelik aldı ama hiç memnun değil değiştirmek istiyo ama daha alalı 1 sene yeni oldu temiz yıkamadığından şikayetçi sizde varmı öyle bir sorun yoksa onamı denk geldi acaba
kaliteli kullanıyoda baya şikayetçi serviste gelip bakmış pek bilgi sahibi olamadı değişim istedi ama yapmadılar eletronik şans işi o şans ona gülmedi demekki :)Yo gayet iyi bence deterjanın kalitelisi alsın paraya kıysın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?