ACİL. Çatlatma iğnesi 11 gün testi

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
719
123
30
istanbul
9-10 günlerde erken gebelik testinde pozifit silik çizgi gördüm bu sabah 11. günde erken testim yoktu normal yaptım çıkmadı tutmadı demek mi bu pozitife dönme imkanı varmı ?

Merhaba çatlatma iğnesin etkisi en erken 10-11.günler geçiyor şu an negatif çıkması normal 13.gün tekrar test yapabilirsin. İnşallah pozitife döner 🙏

Merhaba çatlatma iğnesin etkisi en erken 10-11.günler geçiyor şu an negatif çıkması normal 13.gün tekrar test yapabilirsin. İnşallah pozitife döner 🙏
İnşallah ya ben hiç negatife dönmez sanıyodm gebelik oluşunca

Evet evet etki geçince negatife dönüyor sonra tekrar belirginleşiyor gebelik olursa.

Senin ilk denemen mi canım ?
Yok canım ben çok denedim 6.7 falan 3. De hamile kaldım düştü. Sonra aşılama yaptık 3 kere tutmadı sonra tüp bebek yaptık 2 kere tuttu düştü onlarda. Şimdi yoruldum diye çatlatma iğnesiyle deniyorum şansıma

Yok canım ben çok denedim 6.7 falan 3. De hamile kaldım düştü. Sonra aşılama yaptık 3 kere tutmadı sonra tüp bebek yaptık 2 kere tuttu düştü onlarda. Şimdi yoruldum diye çatlatma iğnesiyle deniyorum şansıma
Aynıyız neredeyse :) benimde 1 klomen+çatlatma iğnesi bir aşılama geçmişim var bu altıncı femaram iki kere hamilelik oluştu kimyasal ile sonuçlandı 😔 tüp bebek için doktora gittim bizim sebepsiz ve daha önce düşüklerim olduğu için lenfosit aşısına başladık ikinci dozumu oldum elimde son femara varken son kez denemek istedik olmaz ise tüp bebeğe geçiş yapıcaz

Valla 9-10 da silik çizgi gördüm bu gün 11 hiç çizgi yok inşallah artar
Aynıyız neredeyse :) benimde 1 klomen+çatlatma iğnesi bir aşılama geçmişim var bu altıncı femaram iki kere hamilelik oluştu kimyasal ile sonuçlandı 😔 tüp bebek için doktora gittim bizim sebepsiz ve daha önce düşüklerim olduğu için lenfosit aşısına başladık ikinci dozumu oldum elimde son femara varken son kez denemek istedik olmaz ise tüp bebeğe geçiş yapıcaz

Valla 9-10 da silik çizgi gördüm bu gün 11 hiç çizgi yok inşallah artar
Bence 13.gün yapabilirsin canım :) ben iğneyi 26 Kasım da oldum değerlendirmelerim bitti 😂 ama iğnenin etkisini bile yaşamadım inşallah hepimiz güzel haberi alırız 💕

Benim en son iğnemde 8.gün negatife dönmüştü 12.gün pozitif çıkmıştı🤗 inşallah seninde öyle olur canım 💕
Benımde 8. Gun pozıtıftı 11. Gun negatıftı bugun 14. Gun tekrar kaset testte pozitif çıktı sizde gebelik varmı

9-10 günlerde erken gebelik testinde pozifit silik çizgi gördüm bu sabah 11. günde erken testim yoktu normal yaptım çıkmadı tutmadı demek mi bu pozitife dönme imkanı varmı ?
Evet var ben 14 kasımda çatlatma vuruldum 20 sinde erken gebelik testi potizif cıktı 24 unde kaset test denedim negatifti bugun tekrar kaset yaptım pozitife döndü yarın kandan baktırıcam

Negatiften pozitife döndüyse gebelik vardır canım inşallah sağlıkla ilerler 🙏
Merhaba ben de 22 kasım da iğne oldum 23,24,25 kasımı değerlendirdik ve 9.günü pozitif gördükten sonra negatife döndü 13. ve 14. Gün test yaptım negatif gibi birşey gördüm ama pek emin değilim negatif diye o kadar çok ağladım ki eşim biraz sinirlendi üzülmeme bu ay da olmasın birdahaki ay olur diye ama elim de değil aylardır negatif ayrıca eklediğim ilk 3 test kaset son ekledğim ise erken gebelik testiydi şimdiden teşekkür ederim❤️🌸
DCBC68A5-4838-48A7-A568-D5F041023A2D.webp
görmekten yoruldum fakat testte ben mi hayali çizgi gördüm anlamadım çıplak gözle görünür ilk 10 dkk içinde bir gölge vardı sizlerin daha iyi algılaması için biraz rengiyle oynamak zorunda kaldım ışık açısından çekerken zorlandım yorumlarsanız çok sevinirim iğne deneyimim bu ay ilk defaydı çünkü lütfen lütfen yardımcı olun:(:(:(
10C3E4A2-7CE5-4108-A5DE-DDDEF63229B2.webp
BDB38EE9-34AC-4A15-BD47-D7771714B318.webp
7BEE5415-C914-4066-84D6-FB7D7F72263F.webp

Merhaba ben de 22 kasım da iğne oldum 23,24,25 kasımı değerlendirdik ve 9.günü pozitif gördükten sonra negatife döndü 13. ve 14. Gün test yaptım negatif gibi birşey gördüm ama pek emin değilim negatif diye o kadar çok ağladım ki eşim biraz sinirlendi üzülmeme bu ay da olmasın birdahaki ay olur diye ama elim de değil aylardır negatif ayrıca eklediğim ilk 3 test kaset son ekledğim ise erken gebelik testiydi şimdiden teşekkür ederim❤️🌸Eki Görüntüle 3174061 görmekten yoruldum fakat testte ben mi hayali çizgi gördüm anlamadım çıplak gözle görünür ilk 10 dkk içinde bir gölge vardı sizlerin daha iyi algılaması için biraz rengiyle oynamak zorunda kaldım ışık açısından çekerken zorlandım yorumlarsanız çok sevinirim iğne deneyimim bu ay ilk defaydı çünkü lütfen lütfen yardımcı olun:KK43::KK43:
Kendini bu kadar üzme canım ilk denemen henüz ikincide tutma olasılığı daha yüksek oluyor 🤗 ben testlerde ikinci çizgiyi göremedim maalesef 😔

Back
X