kızlatr 29.haftadayım,geçen ay 1 doz tetanoz aşısı oldum bu ayda olama gerek,7.ay da aşı olmamın bebeğe bi zararı olur mu,sağlık ocağında ki ebeler bişey olmaz diyor ama emin değilim,sizler kaçınca ayda oldunuz bu aşıyı,ya da bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim..
canım benim doktorum tek dozun yeterli olacağını söyledi ve ikinci aşıyı olma dedi. ebeler önüne gelene domuz gribi aşısıda vurmaya çalıştılar bişey olmaz diye. sen doktoruna sor için rahat olsun
canım ben daha dün aşı oldum 34 haftalığım doğuma girene kadar yapıyoruz dedi ebe.ve kolum çok fena ağrıyor şu anda kolumu kaldıramıyorum bişey olmaz allahın izniyle
bende 20. haftamda ılkını vuruldum ıkıncısıde bakalım ne zaman olacak eger kötü bırsey olsaydı suana kadar yapmazlardı dıye dusunuyorum ve dıger dozlarıda yaptırmayı dusunuyorum
Tetanoz aşınızın 5 dozunu da mutlaka yaptırın arkadaşlar...Kesinlikle hiçbir yan etkisi yok...Bütün dozlarını eksiksiz yaptırdığınız zaman ömür boyu tetanozdan korunacaksınız...
canım benim doktorum tek dozun yeterli olacağını söyledi ve ikinci aşıyı olma dedi. ebeler önüne gelene domuz gribi aşısıda vurmaya çalıştılar bişey olmaz diye. sen doktoruna sor için rahat olsun