- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Bişey sorucam bende önümüzdeki ay başlıyormda bu ilaç sıkıntısı sadece cetrotide damı var? Diğerlerini rahatlıkla bulabiliyomuyuzKızlar hiçbir yerde bulamıyorum acil cetrotide lazım
Eczaneleri tek tek arayın depolarda varmı soruştururlar sizi yönlendirirlerKızlar istanbulda nerden bulurum
Nerde buldunuz acaba bende arıyorum bulamadımBuldum arkadaşlar 1 kutu da fazla almışım yanlışlıkla. isteyen olursa verebilirim
Canım tek tek bir kaç eczaneden toparladım. Ancak öyle oluyor. Ve hiçbirinde kalmadı. Tek tek araman lazım. Allah yardım etsinNerde buldunuz acaba bende arıyorum bulamadım
Diğerlerinde problem yok. Şimdiden tedarik etsen cetrotide iyi olur. Reçetesiz veriyorlar. Bugün neler çektim. 4 kişi ilaç aradık.Bişey sorucam bende önümüzdeki ay başlıyormda bu ilaç sıkıntısı sadece cetrotide damı var? Diğerlerini rahatlıkla bulabiliyomuyuz
Peki bundan kaçtane oluyosunuz siz ben geçen denemelerimde 2 tane olmuştum da raporum gelmeden almak istemiyorum şimdi ucuz bişeyde değilDiğerlerinde problem yok. Şimdiden tedarik etsen cetrotide iyi olur. Reçetesiz veriyorlar. Bugün neler çektim. 4 kişi ilaç aradık.
Ben ilk tedavimde 5 tane olmuştum. Daha belli olmadı kaç tane olacağım ama 7 tane aldım. Artarsa birilerine verecegim.Peki bundan kaçtane oluyosunuz siz ben geçen denemelerimde 2 tane olmuştum da raporum gelmeden almak istemiyorum şimdi ucuz bişeyde değil
Anladım verin tabi sizin gibilere herkes adına tesekkür ederimBen ilk tedavimde 5 tane olmuştum. Daha belli olmadı kaç tane olacağım ama 7 tane aldım. Artarsa birilerine verecegim.
Kaldı mı elinizde?Ben ilk tedavimde 5 tane olmuştum. Daha belli olmadı kaç tane olacağım ama 7 tane aldım. Artarsa birilerine verecegim.
KaldıKaldı mı elinizde?
Merhabalar bende cetrotide arıyorum elinizde var mı acabaBen ilk tedavimde 5 tane olmuştum. Daha belli olmadı kaç tane olacağım ama 7 tane aldım. Artarsa birilerine verecegim.
Sehrinizdeki tüm eczaneleri hatta civar şehirdeki eczaneleri tek tek arayarak bulabilirsiniz. Yaklaşık 200 eczane arayarak 5 cetrotide buldum. Durum bu maalesef.Merhaba, elinde avucunda bildikleri bir yerde Cetrotide olan var mı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?