Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara için Gazi eczanesine sorabilirsiniz. Sabah bana böyle bir bilgi geldi.
Ben de dün hatrımın geçtiği herkese aratarak 2 kutu buldum, sabah birini kullandım, şu anda elimde skt’si 2022 Aralık olan bir kutu kaldı. Bir terslik olmazsa bu gece çatlatma iğnesi ve cuma sabah opu
Sehrinizdeki tüm eczaneleri hatta civar şehirdeki eczaneleri tek tek arayarak bulabilirsiniz. Yaklaşık 200 eczane arayarak 5 cetrotide buldum. Durum bu maalesef.
Güncel durumu bilmiyorum, ben tedavisinden artan birinden satın almıştım. Tüp bebek merkezleri, popüler klinikler, özel hastane gibi yerlere yakın eczaneleri tek tek arayıp sormanızı öneririm.
Güncel durumu bilmiyorum, ben tedavisinden artan birinden satın almıştım. Tüp bebek merkezleri, popüler klinikler, özel hastane gibi yerlere yakın eczaneleri tek tek arayıp sormanızı öneririm.