- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
Ankara için eczane adı verenler vardı buradaBen de Ankara’da arıyorum, yarın 11.00’e kadar bulmuş olmam gerekiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara için eczane adı verenler vardı buradaBen de Ankara’da arıyorum, yarın 11.00’e kadar bulmuş olmam gerekiyor![]()
Keşke hastane sizi uyarsaydı. Her ihtimale karşı. inşallah bulunur.Ben de vermiştim, hatta geçen hafta 3 kutu aldım ama tedavim 1 gün uzadı; şu anda orada da kalmamış (100’e yakın eczane aradım)![]()
Banada cok acil bir adet cetrotide yada oxsotide lazim yardimci olun lutfen
Elinizde varsa bir adet cetrotide yada oxsotide verebilir.isinizSehrinizdeki tüm eczaneleri hatta civar şehirdeki eczaneleri tek tek arayarak bulabilirsiniz. Yaklaşık 200 eczane arayarak 5 cetrotide buldum. Durum bu maalesef.
Bana cok acil bir adet cetrotide yada oxsotide lazim lutfen yardimci olun numarani 05312053832
Bana cok acil cetrotide yada oxsotide lazim 05312053832Ben ilk tedavimde 5 tane olmuştum. Daha belli olmadı kaç tane olacağım ama 7 tane aldım. Artarsa birilerine verecegim.
hangi eczanelerden buldunuz acebaBen de vermiştim, hatta geçen hafta 3 kutu aldım ama tedavim 1 gün uzadı; şu anda orada da kalmamış (100’e yakın eczane aradım)![]()
Güncel durumu bilmiyorum, ben tedavisinden artan birinden satın almıştım. Tüp bebek merkezleri, popüler klinikler, özel hastane gibi yerlere yakın eczaneleri tek tek arayıp sormanızı öneririm.hangi eczanelerden buldunuz aceba
buldum canımGüncel durumu bilmiyorum, ben tedavisinden artan birinden satın almıştım. Tüp bebek merkezleri, popüler klinikler, özel hastane gibi yerlere yakın eczaneleri tek tek arayıp sormanızı öneririm.