K kederlii Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2009 34 0 86 Ordu 4 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kederlii #1 Yücel kahramana giden varmı tüplerim tıkalı onun için gitmeyi düşünüyorum tüpleri tıkanıpta açtıran varmı?
Yücel kahramana giden varmı tüplerim tıkalı onun için gitmeyi düşünüyorum tüpleri tıkanıpta açtıran varmı?
merln rabbim şükürler olsunnnn Kayıtlı Üye 9 Eylül 2011 1.355 50 163 3 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kederlii #2 benim de tüplerim tıkalıydı.açılması için gereken amelyat biraz riskli sanırım.ben korkmuştum.direk tüp bebek yaptırdık.ikinci denemem şu anda. Son düzenleme: 3 Ekim 2011
benim de tüplerim tıkalıydı.açılması için gereken amelyat biraz riskli sanırım.ben korkmuştum.direk tüp bebek yaptırdık.ikinci denemem şu anda.
laveque Nirvana Kayıtlı Üye 31 Mart 2007 1.987 3 683 İzmir 3 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kederlii #3 kederlii .!.: Yücel kahramana giden varmı tüplerim tıkalı onun için gitmeyi düşünüyorum tüpleri tıkanıpta açtıran varmı? Genişletmek için tıkla... benim ablam yıllar once actıdı tuplerını . ve sonra hemen ardından asılama ıle hamıle kaldı. ama ıstanbul degıldı , ızmırde yapıldı.
kederlii .!.: Yücel kahramana giden varmı tüplerim tıkalı onun için gitmeyi düşünüyorum tüpleri tıkanıpta açtıran varmı? Genişletmek için tıkla... benim ablam yıllar once actıdı tuplerını . ve sonra hemen ardından asılama ıle hamıle kaldı. ama ıstanbul degıldı , ızmırde yapıldı.