Ekim 2025 transfer olanlar ve olacaklar

22 ekimde ankea bahçecide transfer olduk
10. Gün testimiz 158
12. Gün testimiz 244
14. Gün testimiz 345
16. Gün testimiz 578
Arkadaslar artıslar bize ve doktorumuza düşük geldi süreci böyle ilerleyen var mı sonuc ne olur acaba
Merhaba, bende sorunun cevabını merak ettim. İnşallah güzel haberler almışsınızdır. Netlwşti mi hamileliğiniz?

Merhaba, bende sorunun cevabını merak ettim. İnşallah güzel haberler almışsınızdır. Netlwşti mi hamileliğiniz?
Evet 9.haftaya girdik kalp atısın duydk ertesi gün tekrar dinlemek istedik kalbi durmustu

Allah'ın izniyle bir kalp atışını duyayım bu sefer tamam bu bebiş ya da bebişler benimle diyebileyim, ondan sonra burada bir konu açıp 6 yıllık evliliğimde ne aşamalardan geçtik. Ne tetkikler yapıldı ne oldu şeklinde 40 yaş üstü bizlere fikir versin diye herşeyi yazacağım.
Tüp bebek rehberi gibi düşün.
Testler kaç olmalı
Değerler ne olmalı
Transfer öncesi sonrası gibi.
Önce bir kalp atışlarını duyayım Allah'ın izniyle 🤲 Mesela bugün transfer olan 1 arkadaşa yaşı bizden genç olmasına rağmen nk testini yaptır yaptır diye söyledim. Doktoruna sordu, gerek yok dedi. Ama kendisi şüphede kalmamak, emin olmak için yaptırdı. Artik ne kadar ikna edici yazdıysam 😁 Ve pozitif geldi. Doktoru da bu sefer gerek yok derken 1 hafta önce, transfer öncesi intralipid serum taktı arkadaşa. Yani kendi sonucumuzu kendimiz pozitif hale getirmek için çabalıyoruz. Bize bizden başka fayda yok.
Merhaba, hayırlı olsun,Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🌸hikayenizi neler yaptığınızı, herşeyi kısacası ,paylaşabilir misiniz ,bu yolda olan bizlere fikir olur🙏🏻🌸

Back
X