Acil Cevap Bekliyorum Sevgili KK Hanımları

Garanti Bankasına okulu uzatınca başvurmuştum, adamlar arayınca da "siz beni biraz sonra tekrar arasanıza, ben bir düşüneyim" demiştim :) Yani geri aramanız çok acaip olmaz, her gün kimbilir nelerle karşılaşıyorlardır

Netice; tek ders sınavına okul uzatmış birisi olan beni, diplomam olmadan işe aldılar gişe görevlisi olarak.

Ama mülakat süreci hakikaten sinir yıpratıcı. Yazılı sınav, grup mülakatı ve bireysel mülakattan getirmişlerdi.

Şube içi bir pozisyon için olsa uğraşın derdim ama çağrı merkezi, cıks. Banka rotasyon eğitimi sırasında görmüştüm bir çağrı merkezi ofisi, yapanların Allah yardımcısı olsun.

Sizi az çok o eski hödük sevgilinizden beri tanıyorum, mesleğinizle ilgili bir iş için deneyim kazanmak adına aylarca yol parasına çalışmıştınız. O kadar emeğinize çöpe atmayın derim.
Cok yardimci oldunuz teşekkür ederim her detay için :KK25: siz hala çalışıyor musunuz peki bankada

Herkese merhaba canlar
Biraz önce garanti bankasından aradılar hala is arayışı içinde olup olmadığını sordular bende meraktan arıyorum dedim halbuki daha 1 ay oldu yeni ise başladım on muhasebeci olarak.
Her neyse Sivas'ta ki çağrı merkezimiz de çalışmayı düşünür musunuz dediler bende Hayır dedim ama sonradan da acaba bi şartları öğrense miydim diye tereddüt ettim.
Bu konuda herhangi bi bilgisi olan var mı ?
Yaşim 21 geçen sene mezun oldum internetten başvuru yapmıştım garanti bankasına ama üstünden 1 yil geçti. Şimdi mülakat falan vardır diye hic orali olmadım ama sonrada keşke bi detayıni sorsaydim dedim

Bosver. Aynen devam et. En son yön insan kaynaklari bordrosu ile calistiriyordu çağrı merkezinde Garanti. Oyle fazla para vermez zaten. Ismi kalir...

4 yıllık mezunu isen mali musavirlik sinavlarina gir. Kendi isinin patronu olana kadar ugras. Sonraki yillarda cok rahat edersin.
Olmadi kpss icin ugras.

Back
X