- Konu Sahibi burakerime
Sevgilisi sizi niye arıyor anlamadım, size ne ki 2 sevgilinin arasındaki sorundan. Burada bu kadar stres yapacağınıza sevgilisine, bana ne kardeşim, 2 sevgili kendi aranızda halledin, beni karıştırmayın desenize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey demiyim dedim ama konuyu kapatıp yeniden açtım bu nasıl bir cevap yahu!!!
çok ayıp ettin çok..
benimde bi orjinal parfüme ihtiyacım var birinide bana yollasaydı bari![]()
Sevgilisi sizi niye arıyor anlamadım, size ne ki 2 sevgilinin arasındaki sorundan. Burada bu kadar stres yapacağınıza sevgilisine, bana ne kardeşim, 2 sevgili kendi aranızda halledin, beni karıştırmayın desenize.
Büyütülecek bir konu değil bence burada daha ağır sorunları olanlar var onları okuyup böyle şeyleri dert etmeyebilirsiniz.
ee bu durumda 100 ün üzerinde parfümü varsa kızın annesi o, 3 parfümü nasıl anlayacak, yeni olduğunun. hepsini tek tek yazmış mı da bir yere, hergün kontrol ediyor kadın... o yüzden annesi anlamasın olayı bu 100ün üstündeki parfümüyle çürüdü ne yazık ki:))
ikiside arkadasim ikisiylede aileleriylede tanisiyorum sekerim. aramadi yüzü olsa arardi zaten bana yardim et niye böyle yapiyor ben sucsuzum falan derdi![]()
benimde bi orjinal parfüme ihtiyacım var birinide bana yollasaydı bari![]()
:))))))))))))))
cok guldurdun benı
ben yazacaktım bunu
ınan benımde ıhtıyacım var
amnnnn ne kafasını yoruorkı
vermıs olabılır
buyultulecek bır konus deıl
ayrıca ıkı sevgılının arasına gırenı tavsıye etmem
onlar ıyı olur
sen kotu olursun
niye sen limonagacinin avukati misin? galiba onun yazdigini okumadin.
sevgili arkadaslar göstermis oldugunuz ilgi ve alakaya cok tesekkür ederim sizin sayenizde bir cift tekrar kavustu. benim inatci arkadasim sizin yazdiklarinizi okuyunca yumusadi biraz. ben konustum ama anlamiyor dinlemiyordu. bazi arkadaslarinn söylediklerinden kendine hakli durumunu cikarsada yine de konusmak icin kesin bir kararla yanimdan ayrildi. ilgi ve alakaniza iyi veya kötü tüm yorumlariniza ellerinize klavyenize saglik kizzllaaaarropuyorumnanaktan oh oh yandan:sm_cool: cok sevincli ve mutluyum hic araya girmeden sizleri hain emellerime alet ettimkötükedihüso saka bir yana sag olun kizlar:teytey:a.s.:lepi:kaydirigubbakcemile2:içelim:hihoyyythihoyyythihoyyyt
hey allaam..
yazdıklarınızı ilk okuduğumda ciddi güven sorunları var dicektim çünkü 24 saat konuşuluyorsa bir ilişkide güven sorunu vardır ki yanılmamışım.
ayrıca belki de bir kız arkadaşının doğumgünü ya da hediye alınması gereken bir durumdu çocuk sıkışıktı belki ona vermek durumunda kaldı ya da gerçekten yeğenine verdi. neden hemen aldatılma düşünülüyor.
artı madem güvensizliği var neden arkadaşınız ilişkisine devam edip böyle işkence çektiriyor kendine?
hadi onu da geçtim 100 tane parfümü varsa çok göze batmaz battı diyelim her yerde parfümlerin sahte şişeleri var sahte diyemez mi annesine
ayrıca göze de batmaz ya neyse...
ah canim sorun simdilik benim acimdan cözüldü. ben elimden geleni yaptim. güven problemi yasiyordu dogrudur ama o ilk zamanlardi ikiside birbirini düzgün tanimiyordu. canim burada hic bir ürünün sahtesi olmaz, satilmaz cok büyük cezalari var. yani arasanda bulamazsin sahtesini. cünkü her markanin adim basi magazasi var türkiyede bu mümkün ama burada asla sahte diye bir sey yok.oyarlar adami valla ömür boyu calissan o cezayi ödeyemezsin.
acil cevap ver veya acil cevap verin diye bir cümle kurulsa anlarim emir kipi diye. sen neden maydonoz olup cevap veriyorsun ki?