ACIL cevap bekliyorum!

sadece bu konu birşeylerden şüphelenmek içinn çok basit bir neden. başka olaylarda olmuştur o ayrı ozaman dersin bak buda olmuştu falan filan. şu an için garip bi kuşkulanma bence. :uhm:

Yapmayın arkadaşım ya bunuda sorun etmeyin bi zahmet nolcakki
3 tane almayı akıl edden adam birini yeğenine verdiyse yenisini almayıda düşünür bence gereksiz bir kavga

İlla doğum gününde vermek zorunda değil ya vermiştir bir ara..
Çok didiklemiş arkadaşınız, acaba geçmişte güvenle ilgili bir problem olmuş olabilir mi :uhm:

Ayrıca aldatan erkek, "bak bu senin istediğin zaman al" dediği bir nesneyi hediye etmez.
Ya yerine konmadan görürse, ya şüphelenirse diye dikkat eder.
Bence ortada sorun yok, tabi daha önceden şüpheli birşey yaşanmadıysa.. :hulya:

bi parfüm nolcak ya
arkadaşınızda bu sefer 70 euroluk parfüm sıkmayıversinbayanssulusmile

kiz parfüm hastasi belki 100 ün üzerinde parfümü var. o kadar aliyorki zaten o parfüme sira bile gelmemis. bence unuttu bu bende bunu baskasina vereyim diye düsündü galiba. ama ne olursa olsun alinan hediye baskasina verilmez. verse bile söylemeliydi.

İlla doğum gününde vermek zorunda değil ya vermiştir bir ara..
Çok didiklemiş arkadaşınız, acaba geçmişte güvenle ilgili bir problem olmuş olabilir mi :uhm:

Ayrıca aldatan erkek, "bak bu senin istediğin zaman al" dediği bir nesneyi hediye etmez.
Ya yerine konmadan görürse, ya şüphelenirse diye dikkat eder.
Bence ortada sorun yok, tabi daha önceden şüpheli birşey yaşanmadıysa.. :hulya:

zaten sorun orda güven eksikligi. 5 yildir bu kiz hala güvenemedi cünkü basta aldatildikafamçokkarıştı

Yapmayın arkadaşım ya bunuda sorun etmeyin bi zahmet nolcakki
3 tane almayı akıl edden adam birini yeğenine verdiyse yenisini almayıda düşünür bence gereksiz bir kavga

sorun bunu ona söylememesi. sordugunda birine verdim demesi sonradan yigenime verdim demesi. yoksa parfüm kimin umrunda. versin ama neden haberim yok diyor bütün gün yediklerini ictiklerini harfi harfine anlatirlar bi de birbirlerine

Zor durumda kaldığı için birine vermek zorunda kaldığı için verdi diyelim hadi.
Bunu arkadaşınıza söyleyebilirdi.
Zaten ortada zaruri bir durum yok anladığım kadarıyla.
Yiğenine vermiş.
Bu senin dedikten sonra, bence kimseye vermemeliydi,
ki kime verdiğide belli değil tam olarak.
Madem verecek, o zaman gerekli güzel açıklamayı arkadaşınıza yapsaymış.
Ortaya çıktıktan sonra, aaa ben vermiştim demenin anlamı yok bence.
İyi kokular gelmiyor bana.

vereliniortak aynen benimde burnuma böyle koku buram buram geliyyyyy

Konunun başlığı da ayrı bi saçmalık. ACİL CEVAP BEKLİYORUM! Emir kipi mübarek. Saçmalardan seçmeler bi sorun daha işte. Çocugun elinin altında varmıştır vermiştir o da. Senin kankicik niye ortalığı ayağa kaldırıyo ki, çabuk söyle kime verdin filan diye. Aldatılma paranaoyasıyla yaşıyor sanırım sürekli .

acil cevap ver veya acil cevap verin diye bir cümle kurulsa anlarim emir kipi diye. sen neden maydonoz olup cevap veriyorsun ki?

iki insanın kendi arasında çözebileceği konu ne kadar da büyümüş. Tamam insan arkadaşıyla paylaşır anlıyorum ama sadece paylaşılır. Kendi sorunlarını kendilerinin çözmesi daha iyi olur.

Konu sahibi arkadaşa tavsiyem hiç yorum yapma da karışma da bence. ben olsam öyle yapardım...

yok cok sinirli bir sey denmiyor zaten

Ne yalan söyleyeyim ben de kıllanırdım. Ama bir yandan da eğer öyle birşeyse bahanesini önceden düşünür kız sorduğunda tereddüt etmez cevap verirdi. Kızı kıskanan biriyse çocuk, arkadaşınızı işgillendirmek için de böyle birşey yapmayı düşünmüş olabilir. Ya da almamasına gücenip yapmış da olabilir. Veya annesi el koymuştur aman yeter iki tanesini o kıza verdin bunu da ben alıyorum demiştir. Kız kayınvalide adayına küsmesin diye de söylemekten çekinmiştir. Belki biri düşürdü kırdı, neden özen göstermedin bana aldığın hediyeye diye celallenmesin diye ne diyeceğini şaşırdı. Başka başka... Herşey olabilir :)

oglan yanliz yasiyor sekerim. kimse kiramaz dökemez alamaz. yani bir tek istegi arkadasin bana neden söylemedi niye verdim demedi ben dolabi acinca sok oldum diyor. birde sordugun da verdigi cevap cok üzücü

ben utanir soramazdim bile parfüm nerde diye ister fiyati 100 euro olsun ister 1 euro degere göre degilde yani ne bileyim parfüm nerde diye sormak bana göre degil verecegi varsa verir zaten birde kuzenlerine,yegenlerinede verebilir yani ne var bunda

annesi anlamasin diye oglan burda bende kalsin bitince digerleri yeni almis gibi götürürsün demis. düsünce iyi ama sonu kötü oldu

kiz parfüm hastasi belki 100 ün üzerinde parfümü var. o kadar aliyorki zaten o parfüme sira bile gelmemis. bence unuttu bu bende bunu baskasina vereyim diye düsündü galiba. ama ne olursa olsun alinan hediye baskasina verilmez. verse bile söylemeliydi.

ee bu durumda 100 ün üzerinde parfümü varsa kızın annesi o, 3 parfümü nasıl anlayacak, yeni olduğunun. hepsini tek tek yazmış mı da bir yere, hergün kontrol ediyor kadın... o yüzden annesi anlamasın olayı bu 100ün üstündeki parfümüyle çürüdü ne yazık ki:))

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar saçma sapan bişey madem öyle kızda alıp evine götürseymiş hediyesini. benim yeğenimin doğum günü olacak mesela ben unuttum ona hediye almayı evde kullanılmamış birşey varsa hediye ederim o anda. ne var bunda hemen kavga çıkartılırmı hiç. arkadaşında tmm benim hediyem,i başkasına verdiysen bende yerine 2 tane isterim ona göre cezalısın deyip cilveleşselermiş. çok yanlış çokk.

ee bu durumda 100 ün üzerinde parfümü varsa kızın annesi o, 3 parfümü nasıl anlayacak, yeni olduğunun. hepsini tek tek yazmış mı da bir yere, hergün kontrol ediyor kadın... o yüzden annesi anlamasın olayı bu 100ün üstündeki parfümüyle çürüdü ne yazık ki:))

kaydirigubbakcemile5-tatlicadiarzu-

Gerçekten yeğenine vermiş olsaydı parfümü söylerdi
Hem arkadaşınız sorduğunda , sevgilisinin hemen cevap vermemesi de
Şüpheye düşürmüş işte arkadaşınızı
Hem bence şüphe etmelide zaten yalan söylüyor gibi..
Erkek millet ayak üstü bin tane yalan söylerler..

Back
X