Saç Rengi ve Saç Boyama *acil cevap gerekli* Loreal Excellence Açık küllü sarı ve Palette Açık Küllü Sarı?

starlynsky

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
11
0
Meraba
Ben saçımı pastel mor yapmak için açtım fakat tam olarak pastel olması için saçımın platin sarı olması gerek ama saçımı iki kere açtıktan sonra bile saçımda turunculuklar kalınca tonlamak istedim. İnternette en iyi küllü sarıyla tonlanılırmış diye okudum ama hangisini alacağımı bilemedim. Loreal Excellece Açık Küllü Sarı ve Palette Açık Küllü Sarı arasında bir fark var mıdır? Hangisi daha iyidir bu iş için bilen var mı?

Meraba
Ben saçımı pastel mor yapmak için açtım fakat tam olarak pastel olması için saçımın platin sarı olması gerek ama saçımı iki kere açtıktan sonra bile saçımda turunculuklar kalınca tonlamak istedim. İnternette en iyi küllü sarıyla tonlanılırmış diye okudum ama hangisini alacağımı bilemedim. Loreal Excellece Açık Küllü Sarı ve Palette Açık Küllü Sarı arasında bir fark var mıdır? Hangisi daha iyidir bu iş için bilen var mı?
ikisinide tavsiye etmem turunculuk yapıyorlar..loreal majiblonde serisini öneririm onun yerine.

Bence palette nin renkleri loreal den daha iyi. Özellikle küllüleri ama bence ikisinide kullanma saçın daha fazla yıpranmasın. Silver şampuanlar satılıyor onlardan alıp kullanırsan o turunculuklar gitmiş olur.

X