Acil cevap istiyorum

Oznur yalcin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
98
37
3
32
Arkadaslar ben bu ay tup bebek yapicamda allahin izniyle insallah doktorum bana istersen ikiz yapalim dedi esim ve ailesi ikiz istiyo bn ve ailem de tek olsun sizin fikriniz nedir??

Dr dediki istersen ikiz emriyo koyalim istersen tek bende kararsiz kaldim hemde bu sartlarla zor diye
Merhaba arkadaşım. Doktorun çok güzel demiş ama iki embriyoyu koyunca illa tutacak diye bir şey yok. Tabiki gönlümüz tutmasından yana ama. Şöyle söyleyeyim benim yakın bir arkadaşım artık defalarca denedi ve tutmadı. En son 3 embriyosu kalmıştı 3ünü de doktor transfer etti ve 1 tanesi tuttu şükürler olsun. Tabi 2 embriyo koyulduğunda %70 tek bebek tutması inşallah şansın oluyor. İkisinin tutması da tabii ki şansı var. Ama illa olcak diye bir şey yok. Rabbim sağlıkla doğacak bebekler nasip etsin hepimize. Sağlıkla sağlıcakla kal🌸

Merhaba arkadaşım. Doktorun çok güzel demiş ama iki embriyoyu koyunca illa tutacak diye bir şey yok. Tabiki gönlümüz tutmasından yana ama. Şöyle söyleyeyim benim yakın bir arkadaşım artık defalarca denedi ve tutmadı. En son 3 embriyosu kalmıştı 3ünü de doktor transfer etti ve 1 tanesi tuttu şükürler olsun. Tabi 2 embriyo koyulduğunda %70 tek bebek tutması inşallah şansın oluyor. İkisinin tutması da tabii ki şansı var. Ama illa olcak diye bir şey yok. Rabbim sağlıkla doğacak bebekler nasip etsin hepimize. Sağlıkla sağlıcakla kal🌸
Tesekkurler tavsiyeniz icin

Iyi de canim doktorun koymasi ile degilki olacagi olcaksa doktor bahane. Doktorlar cogul olsun diye de koymuyorlar bazen destek amacli.. vs bircok sebebi var.. tek olsun saglikli olsun yada ikiz de olsa hayirlisi olsun.ben eylulde kismetse..
[/QUOTE] bnd diyorum tek olsun saglikli olsun

• Beğen
Reactions: H M
Iyi de canim doktorun koymasi ile degilki olacagi olcaksa doktor bahane. Doktorlar cogul olsun diye de koymuyorlar bazen destek amacli.. vs bircok sebebi var.. tek olsun saglikli olsun yada ikiz de olsa hayirlisi olsun.ben eylulde kismetse..
bnd diyorum tek olsun saglikli olsun
[/QUOTE]
Inşallah transferinizi olun sonucunu alin insallah hayirlisiyla 😊

Canım doktorlar şansı arttırmak için iki tane koymak istiyor garanti değil zaten. Bende iki taneye karar verdim gibi. Yiyecek ekmeği varsa tek embriyo bile bölünüp ikiz olabiliyor :))

Canım doktorlar şansı arttırmak için iki tane koymak istiyor garanti değil zaten. Bende iki taneye karar verdim gibi. Yiyecek ekmeği varsa tek embriyo bile bölünüp ikiz olabiliyor :))
Yani esim dediki biz cocuk istesek hep tup bebek mi yapacaz diye drda dediki ikiz yapariz yeter dedi ozamn esimin gönlü yoktu tup bebek icin dr ikna etti ikiz diye

Eger hamile kalirsan (insallah) dondurulmuslarin varsa 2nciye onlari denersin..(imkanlariniz dahilindr)
Ya da normal kalma ihtimali varsa Rabbim yine nasip eder hic belli olmaz.. doktor nasil ikna etti hicbi doktor garanti veremez oyle ya belki olabilir demistir..

Eger hamile kalirsan (insallah) dondurulmuslarin varsa 2nciye onlari denersin..(imkanlariniz dahilindr)
Ya da normal kalma ihtimali varsa Rabbim yine nasip eder hic belli olmaz.. doktor nasil ikna etti hicbi doktor garanti veremez oyle ya belki olabilir demistir..
2 sene denedik olmadi nolmal yolla

Benim ilk kızım tüp bebek. İki tane atalım çok istedik ama yaş ve ilk deneme diye tek koydu dr. Kıızm 4 yaşında. Şimdi dondurulmuşlarım vardı onunla hamileyim. Dr dedi iki tane atalım biri iyi kalite diğeri orta kalite embriyo. Ben tek istedim. Arkadaşın dediği gibi doktor şansı arttırmak istiyor ama ikiz zor gibi yani ben zorlanır dım. Yine donmuş larım var. Nasip kısmet işi.ikiz de sabır işi.

• Beğen
Reactions: H M
Back
X