Arkadşalarım herkese hayırlı geceler. Öncelikle şunu belirtmek isterim, tüp bebekten sonra nasılsa bizim olmuyor diyip sakin kafa ile ilişkiye girip ve bebekleri 1-2-3 yaşlarındayken doğal yolla hamilelik kalan çok arkadaşım var... Eğer Rabbim nasip ederse tüpmüş doğalmış bir şekilde oluyor. Bir örnek daha vereyim arkadaşım 3.kez tüp bebek denemesi olumsuz sonuçlanınca doktorlar en az 6ay 1 yıl dinlemek için çocuk konusunu kafanızdan atın gidin tatile falan diyor. Bizimkiler de doktorun dinleyip yaklaşık 1ay boyunca tatil yapıyorlar.. Gezmeler tozmalar derken arkadaşımın adeti gecikiyor..."amaaannn nasılsa adet düzensizliğim var" deyip oralı bile olmuyor. Adeti 20gün geçince test yaptırıyor, betahcg tavan... Şuanda bebeği 1 yaşını geçti bile

...
Son olarak ben de kendi hikayemi paylaşayım.. 3 yıl boyunca evlendiğimiz ilk gün dahil korunmadık... Rabbim verirse verir dedik.. 1 yılın sonunda doktora gittik. Kesin tüp bebek dediler. Sonra bir üroloji uzmanı eşime ilaç verdi tüp yapmayın bakın keyfimize dedi. Gel zaman git zaman 3-4 tane tüp bebek uzmanına göründük. Hepsi tüp bebek tedavisi öngördü... En son tüp bebek tedavisi için randevu aldım. Tam 2 yıl boyunca ne zaman randevu alsam adetimin ikinci günü ya randevumu unuttum ya şehir dışında oldum. Ağır hastalık geçirdim filan derken aradan tam 2 yıl geçti...Bir akşam evde otururken 2017 yılında kafama koyduğum merkezi aradım ve adetimin ikinci günü gidip direkt tedaviye başladık. Hemen iğneleri aldım... En son transfer günü iki tane embriyom kalmıştı. 5.gün embriyosu. Bir tane transfer olacaktım diğeri donacaktı... Transfer olacağım yere girdim masaya uzandım.. Birden ağlamaya başladım, hoca şaşırdı.. Ağlayarak lütfen diğer bebeğimi de bana verin dedim.. Bir anda içime öyle bir his doğmuştu.. Onun donmasına benden ayrı kalmasına kardeşinden ayrılmasına yüreğim el vermiyor diyince tüm hemşireler anestezi uzmanları da ağlamaya başladı ve ikisini de transfer etti canım hocam. Çıkışta eşime de anlatmışlar tabiki ben de söyledim. Transfer gününden itibaren her sabah uyandığımda "kızzzlaarrımm günaydın" diyor ve Allah'ıma dua ederken kızlarımızı bize bağışla diyordum. Şimdi 18+3ikiz kızlarıma hamileyim.. Hiçbir tarama testini yaptırmadım. Rabbim ne verirsen amenna dedim. Sadece 20gün sonra detaylı utrason olacak o da radyoloji uzmanında...
Bu kadar uzun anlatmak istedim. Çünkü insan güzel şeyler okumak istiyor bu zamanlarda... Lütfenn tevekkül edin, eğer Rabbim bizleri vesile kılıp bir kuluna ruhundan üfleyerek dünyaya gönderecekse hiçbir güç önüne geçemez...
Lütfen sakin ve dua ile kalın...
Bol bol çizgifilm izleyin... Havuç yiyin... Şarkı dinleyin... Göbekten iğne vurulurlen yumurtalarınızla konuşun, haydi mama yiyoruz diyin mesela... Pozitif olun Allah'a güvenin... Rabbim herkese nasip etsin. Hamile olanlara da sağlıkla tam vaktinde evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. Tabi bana da

Herkese sevgiler