Kızlar benim ailem istemedi diye benden ayrılan bitiren sevgilim ona hep mesaj atıyodum diye (bitmesin felan diye) beni engellemişti. İstemiyorum artık dedi annenle babanla çöz dedi benim suçum neydi dediğimde sustu cevap vermedi cesaretin yok senin dedim bana ne sözler vermişti baban vermezse mahfolurum diyodu ama adam kaçtı resmen. Annem aradı kızımın peşini bırak diye oda tmm o iyi bi kız siz ona kızmayın olmuyosa olmaz dedi bende 1 hafta sonra onu aradım bitti artık kızım mesaj atma dedi ben ona babamda mı aradı seni dedim evet dedi. Ben onun için mücadele edecektim nasıl olur ya nasıl? Her neyse Bir ay sonra facemdeki engeli kaldırmış fake hesabımdakinide kaldırmış tesadüfen gördüm ne yapmalıyım sonra geri dondurmuş hesabını galiba duvarımı inceledi dondurdu sonra tekrar. Çünkü tekrar engellemesi için 48 saat geçmesi lazım 2 gündürde açmadı hesabını bende kendi hesabımı dondurdum başka bi hesaptan takip ediyorum açınca engeli ben basıcam bu sefer ne yapmalıyım ne yapıyım sizce tekrar açtığında? Bişe yazıp mı engelliyeyim yoksa ne yapıyım bi akıl verin gururlu adam engeli niye kaldırır ki sonra tekrar dondurdu hesabı fake hesabımıda kaldırmış?