Acil cevap lazım.Gizli numara

girls_12

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
334
7
296
İstanbul
Kızlar gece 1 e doğru gizli numara tarafından arandım. Siz olsaydınız kimin aradıgını düşünürdünüz. eğer öyle sık aranan biri değilseniz. ? Yani arayan kişiler belirlidir mesela annem babam bir kankam var . sadece bu 3ü arar. ve genelde kimse aramaz beni. ararsada gündüz arar. ama gece 12:50 civarı özelden kim arayabilir. eski erkek arkadaşım aklıma geldi. ama oda 4 ay önce biz naparsak yapalım artık beraber olamayız ,artık sana bişey hissetmiyorum vs vs.. diyip gitmişti.benden sonra biri olmamış ama gayet sosyal biridir. unutmuştur beni. iletişim kurmuyorum onunla. facede yok msnde yok. telimdede yok. uzakta zaten karşılaşma falan da yok. sizce o saatte kim arar

ay aman takıldığın şeye bak canım herkes olabilir ihtimal yani
ben hiç takılmam gizli numaralara düün sevgilimle kavgalı olduğumuz zaman bile sevgilim mi acaba diye gelmiyor aklıma bazen gelir ancak yani düşünüyorum arasa gizli numaradan neden arsın ki beni diye:31:

Son düzenleme:
Canım bence eski sevgilindir. Annenle Babanın arayacak hali yok heralde :))

Bende öyle düşündüm aslında. ama ne biliyim araması saçma geldi. birde özelden yani. genelde sadece mesajlasırdık .aramazdı beni. gece 1 buçukta kim arar diye düşünüyorumda. giderken çok netti. ne yapsam döndüremedim onu. neler yaptım neler. olmaz olmaz diye tutturmuştu. bende birdaha ne aradım ne sordum. daha da aramam. çok emek vrdim dğer bilmedi. istemiyorum artık dedi olmaz dedi. neden ararki bi insan o saatte

ay aman takıldığın şeye bak canım herkes olabilir ihtimal yani
ben hiç takılmam gizli numaralara düün sevgilimle kavgalı olduğumuz zaman bile sevgilim mi acaba diye gelmiyor aklıma bazen gelir ancak yani düşünüyorum arasa gizli numaradan neden arsın ki beni diye:31:

2 gece de bir o saatte arıyor ama.

Düşünüceğine kapat gizli aramalara kafan rahat etsin.
Arayıp ulaşmak isteyen numarasının görünmesinden rahatsız olmaz nasılsa.
Ayrıca gece o saatte hayır için aranmaz.
Çok düşünmeyin bence.:ssz:
Bu arada *253# gizli numaralara kapatır. :34:

Bende öyle düşündüm aslında. ama ne biliyim araması saçma geldi. birde özelden yani. genelde sadece mesajlasırdık .aramazdı beni. gece 1 buçukta kim arar diye düşünüyorumda. giderken çok netti. ne yapsam döndüremedim onu. neler yaptım neler. olmaz olmaz diye tutturmuştu. bende birdaha ne aradım ne sordum. daha da aramam. çok emek vrdim dğer bilmedi. istemiyorum artık dedi olmaz dedi. neden ararki bi insan o saatte

keşke ona hiç ısrar etmeseymişsin canım kendini bulunmaz hint kumaşı zannedicek.. Ben olsam kal bile demem valla... Peşinden koşmam adamsa beraber yürürüz zaten :):) Belkide bazı şeylerin kıymetini anlamıştır olamaz mı :8:

keşke ona hiç ısrar etmeseymişsin canım kendini bulunmaz hint kumaşı zannedicek.. Ben olsam kal bile demem valla... Peşinden koşmam adamsa beraber yürürüz zaten :):) Belkide bazı şeylerin kıymetini anlamıştır olamaz mı :8:

olabilir.. dengesiz biriydi zaten.. bende dengesizim oda dengesiz. ikimizde malesef öyleydik. ama ben çok sevdiğim için gidemem sandı, hep peşinde olurum sandı.bende amaan bidaha ne aradım ne sordum. gidemeyeceğimden emindi. çok rahattı bu konuda ona bu özgüveni vermiştim... birde benden ayrıldktan snra sosyal paylasm yerıne oldugu kadar olmadgı kader ne yapalım yazmş

Her aksam ayni saatte ariyorsa acip konus sende merak ediyosan. Ama hergün aynı saatte ariyorsa sapiktir bence

Son düzenleme:
olabilir.. dengesiz biriydi zaten.. bende dengesizim oda dengesiz. ikimizde malesef öyleydik. ama ben çok sevdiğim için gidemem sandı, hep peşinde olurum sandı.bende amaan bidaha ne aradım ne sordum. gidemeyeceğimden emindi. çok rahattı bu konuda ona bu özgüveni vermiştim... birde benden ayrıldktan snra sosyal paylasm yerıne oldugu kadar olmadgı kader ne yapalım yazmş
madem dengesizmişş kesin oduuurrr :))) yine dengesizliği tutmussturr hahahah :9: bence sen özele kapat telefonunu canımm çok istiyorsa açık numaradan arar buda ona kapak olurrr:9:

eskı sevgılındır .
yedek lıstesı bosalmıstır .malum yaz da gelıyor .tam heyecan yenı asklar zamanı
adamın da canı sıkılmıstır.sızı yoklamıstır

Back
X