• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap lütfen önemli:/

melek333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
53
3
98
34
Kocaeli
Dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama.
.BIRAZ ÖNCE cips yedim paketin yarısını felan aslında tarihine önceden bakarım aliskanligimdir bogazimi tutamadım yedim bi baktimki tarihi 2 gun gecmis ne yapmam lazim sizce zehirlermi beni lays baharatlidan.

.BIRAZ ÖNCE cips yedim paketin yarısını felan aslında tarihine önceden bakarım aliskanligimdir bogazimi tutamadım yedim bi baktimki tarihi 2 gun gecmis ne yapmam lazim sizce zehirlermi beni lays baharatlidan.

zehirlemez, en kötü ihtimalle cırcır olursun :27:

Süt ürünü falan olsa belki diyeceğim ama o cipsten hiç birşey olmaz. Gönül rahatlığı ile paketi bitirebilirsiniz. :9:

2 günden bir şey olmaz canım.. süt ürünlerinde daha dikkatli olmak gerekiyor..

Bir şey olacağını düşünmüyorum, böyle paket ürünlerinin son kullanma tarihini 8-10gün erken yazıyorlarmış her ihtimale karşı.

Böyle biliyorum, ama bilimsel bir araştırmadan okumadım, okumuştum bir yerlerden.

İçini rahat tut, bir mide rahatsızlığı hissedersen ayran falan iç.

cips dediğiniz şeyler zaten yeterince zararlı :)

yani normal alabileceğiniz zarar kadarını alırsınız diyeyim...

çok korkulacak bir durum yok..

bir miktar yağ depolanır vücudunuzda o kadar :1:

et ve süt ürünleri haricinde tarihi geçen şeyler zehirlemez,en fazla bayatlamıştır cips.:1:

sanmam.............. $untitled3bb3.gif

Bişey olmaz korkmayın.üretici firmalar son kullanma tarihini evde kullanma süresini de göze alarak belirliyorlar 2 günden bir sıkıntı olmaz ki cips riksli bir gıda değil.afiyet olsun............:))))

Son düzenleme:
Arkadaslara katiliyorum. Hicbirsey olmaz.
Kalanini da gonul rahatligiyla yiyebilirsin. :)

Back
X