Acil cevap lütfen

Sevdali sevdali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
19
6
1
30
Merhaba bayanlar acil cevaplarmısınız lütfen adet günüm 15 gün geçti sonra adetim oldu normalde 5 gün olan adetim 6. Günden sonra kanamalar şekline devam ediyor bugün 12. Günüm mide bulantılarım ve baş ağrılarım var sürekli halsizlik yaşıyorum bugün test yaptım 2. Çizgi belli belirsiz çıkmış sizce ne olabilir . testin fotoğrafını yükleyemedim

İlginç.iki hafta geçmiş hamilelik olsa ikinci çizgi belirgin olurdu.bir tane daha yapın test.çıkarsa kan verip kesinlestirin

İlginç.iki hafta geçmiş hamilelik olsa ikinci çizgi belirgin olurdu.bir tane daha yapın test.çıkarsa kan verip kesinlestirin
Kanamam hala devam ediyor ama 3 hafta önce test yaptım negatip çıktı bugün yaptım 2. Çizgi belli belirsiz çıktı mide bulantım baş ağrım ve halsizliğim var anlamadım

Kanamam hala devam ediyor ama 3 hafta önce test yaptım negatip çıktı bugün yaptım 2. Çizgi belli belirsiz çıktı mide bulantım baş ağrım ve halsizliğim var anlamadım
Hakkınızda hayırlısı olsun.gebelik varsa kanama iyiye işaret değil.o zamab bir an önce gidip kan verin ve ona göre bişeyler yapın.kimyasal gebelik ihtimali de olabilir

Buna benzer bir hikayede dış gebelik yaşadığımı öğrendim. Bir an önce kan verin ihmale gelmez böyle durumlar

Teşekkür ederim cevapladığınız için karnımda bir şişkinlikde var sizin dış gebeliktede kanama varmıydı
Aynen adetin yaklaşık 10 gün geçtikten sonra kanama başladı. Öncesinde beta hcg bakılmamış olsa adet sanardım. Tabi illa böyle olumsuz olacak diye bişey yok ama ihmaş etmeyin siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…